diumenge, 11 de gener del 2009

El Santfe ensenya el seu poder davant el colíder

Victòria importantíssima del Santfeliuenc davant el Torreforta per 2 a 0. Amb aquest resultat, els blanc-i-blaus consoliden el tercer lloc i són a només dos punts de la promoció. A Tercera Regional, el derbi local entre el Santfeliuenc FC B i la Penya Recreativa B va acabar en un sorprenent empat a 2. A Primera Divisió Juvenil, el Santfeliuenc continua en ratxa després de vèncer a domicili l’Igualada per 1 a 2.
El Santfeliuenc FC va demostrar que el seu principal rival és el propi Santfeliuenc. Davant un gran equip com el Torreforta -que arribava a Sant Feliu compartint lideratge amb la Gimnàstica Iberiana i que porta dos anys sense perdre al seu estadi-, els blanc-i-blaus van oferir un recital de bon futbol que va anul·lar el rival. Alberto, Iñaki, Diego i Quiles van fornar un quartet de cambra en clau ben temperat que va aixecar gran aplaudiments de l’afició, que va desafiar la baixa temperatura i el fort vent i que va rebre com a recompensa un gran espectacle del seu equip.

Hi havia molta expectació per veure el rendiment del Santfe davant una de les gran sensacions de la lliga. Els primers minuts es va imposar el respecte mutu. El Torreforta va donar algun ensurt, especialment a través d’Edu Barrios i de l’incisiu Luis García. Els d’Andrés González, malgrat tenir el vent en contra al primer acte, no es van arronsar i inclús van avisar en un parell d’ocasions al bon porter tarragoní, Saperas. Primer en un contracop en què Rubén Quiles va mirar de sortejar el porter i aquest, fora de l’àrea, va aturar la pilota. L’acció va provocar protestes enèrgiques de l’afició que considerava que el porter havia tocat la pilota amb la mà, cosa que hagués suposat la seva expulsió. I posteriorment, en una canonada de Tato, amb la cama esquerra, que va escopir el travesser. El vent es feia cada cop més present i va jugar una mala passada al debutant David Guisado. Sortosament, el baluard Iñaki va esmenar un ensurt que va deixar l’afició amb la por al cos.

A la represa, vam gaudir del millor Santfe d’aquesta temporada. Totes les peces es van acoblar a les mil meravelles. Iñaki i Alberto excel·lien a la rereguarda; Jacobo teixia i desteixia al mig del camp; Tato feia de la seva banda una saló de ball; Diego imposava la seva resistencia; Quiles s’exhibia a la mitja punta; i Ochoa causava un continu atac de pànic a la defensa tarragonina. Fruit d’una jugada personal de Quiles i quan el domini del Santfeliuenc era asfixiant, Ochoa va recollir el refús del porter per ajustar la pilota al fons de la xarxa. El gol portava alegria a les graderies. La victòria era cabdal per seguir ben viu a la lliga.

Arran del gol, el Santfeliuenc es va fer amb el control absolut. Quiles, amb el seu joc clàssic entre línies desbordava ara i adés els defenosrs rivals. Al minut 65, l’aclaparador domini es va traduir en el segon gol en rematar Jacobo, amb un impressionant cop de cap, una pilota servida des de la cantonada. El partit estava sentenciat.
I diem això de partit sentenciat perquè la superioritat del Santfeliuenc va ser tan absoluta que les tímides escomeses ofensives dels tarragonins va ser avortades per l’excepcional defensa blanc-i-blava. Ara sí, els de la nostra ciutat transmetien confiança. Als darrers minuts, el Santfeliuenc va tenir alguna opció d’eixamplar la distància però el 2 a 0 era més que suficient per fer-se una idea de la superioritat dels blanc-i-blaus. El Santfeliuenc es consolida a la tercera posició amb 28 punts, cinc menys que el líder, la Gimnàstica Iberiana, i a només dos de la promoció, lloc que ocupa el Torreforta. El proper diumenge comença la particular ruta lleidatana del Santfe, primer a Almacelles i després a Alcarràs. Santfeliuenc FC: David Guisado, Guillem Costa, Alberto, Iñaki, Jordi Vidal, Jacobo, Edgar (Álex Burch, 75’), Tato (Carceller, 89’), Ochoa (David Martín, 79’), Diego, (Dani Texeira, 89’) i Quiles (Edu Melé, 82’).
Cultural Esportiva Torreforta: Saperas, Toni Cornejo (Escuté, 71’), Pedrosa, Aleix (Chiqui, 75’), Pep Andreu, Cristian, De Cal (Javi Rojo, 73’), Edu Barrios, Carni (Jorge, 75’), Romà i Luis.
Gols: 1-0, Ochoa, 56’; 2-0, Jacobo, 65’.
Àrbitre: Carles Bayón Martí, de la delegació de Barcelona. La seva actuació va ser regular. Va mostrar targeta groga el santfeliuenc Jacobo; i als tarragonins Aleix i Pep Andreu.
Incidències: Parc Esportiu de Les Grases, assistència de 250 espectadors. Atreure més públic segueix sent una de les assignatures pendents, per bé que la instal·lació no hi ajuda. Temperatura molt freda, uns 8 graus. Un vent en direcció sud-est feia més insistent la sensació de fred. Es va fer un minut de silenci en record de José Durán, jugador cadet de l’Hospitalet que va morir el passat dijous de manera sobtada.


El nostre Santfe retalla punts i s'apropa a la promoció


Tercera Regional. Jornada 14
La Penya Recreativa B va estrenar lideratge amb no gaire fortuna ja que no va poder passar de l’empat en el derbi davant el Santfeliuenc FC B. Els de Falguera es van avançar per un còmode 0 a 2, però una reacció dels blanc-i-blaus al darrer quart d’hora va fer perdre un punt els verd-i-grocs.
El Santfeliuenc juvenil és la gran sensació
Treball magnífic el que estan fent Óliver Lima i els seus joves futbolistes. L’equip blanc-i-blau va aconseguir una victòria de prestigi per 1 a 2 davant l’Igualada en un gran escenari com l’estadi de Les Comes. Amb aquest resultat, el Santfeliuenc es cinquè i cada vegada veu més a prop la permanència, una fita molt important per al futur del futbol base del primer equip de la ciutat.
Jornada excel·lent per al nostre planter
Estem de felicitació per la magnífica jornada que ens va regalar el nostre planter. A la consolidació del nostre juvenil, cal afegir-hi la marxa esplèndida del nostre Cadet A. L'Aleví A segueix eixamplant la seva distància i, de mica en mica, s'apropa a Primera Divisió. I aquesra setmana també ens deixa l'exhibició del nostre Benjamí A. I la nostra escola continua pel bon camí. Enhorabona a tothom i endavant!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El segundo gol no ha sido de Jacobo???

Grande Santfe!! Grande Equipo!

Anònim ha dit...

Sí. Impresionante Jacobo. No sólo por el gol.

Anònim ha dit...

Hemos gozado a lo grande. Magnífico Santfe. Ese es el camino... podemos, claro que podemos!!!

Enhorabuena a todo el club. Resultados para enmarcar. Enhorabuena al juvenil y a Óliver por una temporada excelente; de matrícula de honor el Cadete A; fantástico el Alevín A; y antológico nuestro gran Benjamín A. Y sobre todo una cosa, la cosa más importante: seguid disfrutando!!!

Nos vemos
Vamos Santfe, qué podemos hacer algo grande!!!

Anònim ha dit...

El fútbol permite a los niños hacerse hombres más rápido, y a los hombres seguir siendo niños más tiempo.

Anònim ha dit...

Quien es Tato ?