diumenge, 8 de març del 2009

El Santfe goleja a la Iberiana

El Santfeliuenc ha regalat a l'afició un gran partit i una gran victòria per somiar ara sí de totes totes amb la Primera Divisió Catalana. El 5 a 1 reflecteix bé la superioritat del Santfe davant una Iberiana molt lluitadora que no ha donat mai els punts per perduts. Protagonisme de tot l'equip i sensacional ambient a Les Grases, amb prop de 500 espectadors i una notable presència de seguidors visitants. Tothom tenia la sensació de dia gran. Abans de començar el partit les directives de tots dos equips van esmorzar juntes.

El Santfe va trobar aviat (8') les xarxes de Pardo. Ochoa, mitjançant una gran rematada dins l'àrea, posava el primer al marcador blanc-i-blau. El Santfe volia resoldre el partit per la via ràpida i de nou Jose Antonio Ochoa, en culminar una contra, va fer el segon (24'). Deliri a Les Grases i el nostre Santfe ja superava el goal average amb els barcelonins.

El segon gol va esperonar la Iberiana, que va dominar més i va arribar amb perill en un parell de jugades on la qualitat de Johny es va fer evident. Quan el Santfe més ho necessitava va arribar el descans.

A la represa, la Iberiana va sortir molt decidida, i al minut 51 Sasha escurçava distàncies en aprofitar un bon servei de Johny, que va comptar amb la col·laboració de la rereguarda santfeliuenca.

Amb el gol, el Santfe va reprendre el domini. Álex Burch començava a ser un malson per als visitants i Carceller va tenir a les botes el tercer. En una jugada plena de rebots, Diego va rematxar a la xarxa el tercer gol que tornava la tranquil·litat a Les Grases.

Amb el partit trencat, els visitants van mirar de reduir distàncies per equilibrar el goal average. El Santfe, però, jugant a la contra superava amb comoditat la defensa barcelonina. Dani Texeira, al minut 78, va culminar amb molta elegància una contra per fer el quart i provocar l'èxtasi a les Grases. El propi Texeira va fer la maneta en coronar una contra.

Molta alegria en l'afició, que va respondre i s'ho va passar d'allò més bé. El proper diumenge el Santfe visita el camp del Canyelles. Serà una nova final a la recerca d'un ascens que pot ser històric i sonat.

El Torreforta perd i s'estreny encara més la classificació
La derrota del Torreforta per 4 a 3 a Viladecans fa que el Santfe faci un salt a la classificació i s'enfili al segon lloc, a un punt de la Iberiana, que segueix com a líder. Queda com a quart candidat el Sants que amb 43 punts també lluitarà per pujar.