dijous, 30 d’abril del 2009

El Santfe rep el Sitges per aferrar-se al tercer lloc

El Santfeliuenc rep aquest diumenge, a les 12 del matí, la UE Sitges. Un partit molt important atès que si el nostre equip suma tres punts i el Torreforta no guanya al feu de la Gimnàstica Iberiana tornarà al tercer lloc, una posició que, com ja hem dit al llarg de les darreres setmanes, pot tenir premi.
Per a diumenge Andrés González no podrà comptar amb la participació de Jacobo, que ha estat sancionat amb un partit arran l'expulsió a Catllar. D'altra banda, David Guisado, el recuperat Iñaki -que ja va disputar 60 minuts a Catllar-, i David Hinojo sí podran jugar.



El Sitges travessa hores molt baixes
L'equip del Garraf està fent una temporada molt dolenta i arriba a Sant Feliu dotzè amb 33 punts i coquetejant perillosament amb el descens, ja que només el separa un punt del Sant Ildefons, l'equip que marca la frontera de la permanència. La setmana passada els suburencs van caure de manera sorprenent a Aiguadolç davant el ressuscitat Guissona per 1 a 2. Si tenim present la qualitat de jugadors com Motoso, Rafa Vílchez, Álex Gaitán o Marc Guzmán, per citar-ne alguns, se'ns fa difícil entendre la seva pèssima temporada.
A l'anada, el Santfe no va poder trencar la malastrugança d'Aiguadolç i va perdre 2 a 1

Recordeu: el Santfe es juga aquest diumenge a les 12 del matí tres punts importantíssims. Dirigirà el matx el gironí Diego Zapata Sánchez. Malgrat el pont de l'1 de maig us demanem el suport per a un partit que pot marcar el tram final de la lliga.



SantfeFC Agenda
Primer equip: Santfeliuenc FC - UE Sitges 2 - 1

Amateur: Santfeliuenc FC B - La Palma de Cervelló 1 - 2
Juvenil: UE Castelldefels - Santfeliuenc FC 1 - 3
Cadet A: Marianao Poblet - Santfeliuenc FC 1 - 5
Cadet B
: Santfeliuenc FC B - Can Vidalet B
Parc Esportiu de Les Grases, diumenge 3 a les 15 hores.
Infantil: Sant Joan Despí - Santfeliuenc FC 1 - 0 (suspès per indisposició de l'arbitre)
Aleví A: Escola Esportiva Llor - Santfeliuenc FC 0 - 5
Aleví B: Santfeliuenc FC - Pallejà 1 - 1
Benjamí: Badalona CF C - Santfeliuenc FC 5 - 2