diumenge, 10 de maig del 2009

El Santfe guanya el derbi i consolida el tercer lloc

El Santfeliuenc no ha tingut cap problema per vèncer el Sant Joan Despí per 0 a 2. Els gols de Jordi Vidal, de penal (31'), i Ivi (74') han donat tres punts que ens apropen a assegurar el tercer lloc ja que el Torreforta ha perdut al seu feu davant el Canyelles per 1 a 2.
Ja des dels primers minuts el Santfe va imposar la seva superioritat. Quiles i un lluitador Ochoa van crear molts problemes a la rereguarda del Sant Joan. Precisament Quiles al minut 31 va fer una jugada dins l'àrea que acabaria en penal. El penal el va transformar un seguríssim Jordi Vidal.
A la represa, el partit no va canviar de tònica i el nostre equip va dominar còmodament. Hinojo, per banda dreta, va tramar molt joc ofensiu. Al minut 74 el reaparegut Ivi va culminar amb encert una centrada precisa de Carceller.

Amb el resultat resolt, el Santfe es va dedicar a conservar la pilota per anar exhaurint el temps i sumar tres punts més que serveien per reafirmar el tercer lloc.


Malauradament amb dos ascensos no n'hi haurà prou per pujar a Primera Catalana
Hem llegit detingudament el Pla de Competicions de la Federació Catalana de futbol i malauradament les notícies no són gaire bones. El Santfe necessitaria tres ascensos d'equips catalans de Tercera a Segona B i no pas dos com havien dit en edicions anteriors.
Us citem el que diu la reglamentació, que esvaeix qualsevol dubte:
b)Si ascendeixen dos equips: Aquest fet beneficiarà el 5è. classificat de la Primera Divisió Catalana, que ascendirà a Tercera Divisió Nacional; el 18è. classificat de la Primera Divisió Catalana, que no descendirà; i el 14è. classificat amb la pitjor puntuació de categoria Preferent, que no descendirà a Primera Categoria Territorial.
c)Si són tres els equips que ascendeixen: El beneficiat serà el classificat en 6è. lloc de la Primera Divisió Catalana, que ascendirà a Tercera Divisió Nacional; el 3r. classificat amb la millor puntuació dels grups de Preferent, que ascendirà a Primera Divisió Catalana, i el següent que correspongui per la seva millor puntuació d'entre els perdedors de les eliminatòries d'ascens a Preferent, que ascendirà a aquesta categoria.