diumenge, 23 d’agost del 2009

El quart assaig va tornar a ser bo en empatar a 1 davant el Castelldefels

El Santfeliuenc s'apropa al debut a Primera Catalana amb sensacions prou optimistes. Els blanc-i-blaus van tornar a mostrar-se seriosos i van jugar de tu a tu un equip de Tercera com el Castelldefels. Dani Sánchez, un lateral dret que prové del CF Gavà i aquí vam veure jugar a Les Grases en el primer partit de pretemporada, va inaugurar el marcador al minut 79. Els locals van posar les taules al minut 86 en transformar l'espigat Alberto un penal.
En resum, bona imatge del Santfe que va fregar la victòria al feu d'un Tercera i nova demostració que Andrés González i els seus futbolistes tenen les idees clares. La convicció general és que tenim un equip competitiu. Un equip, en definitiva, que pot fer coses interessants a Primera Catalana tot i que ningú no perd de vista que l'objectiu és la permanència.
El Santfe va saltar a Els Canyars sense cap complexe. Álex Burch va convertir la banda esquerra en un saló de ball i al minut 6 va avisar en una rematada que es passejava pel travesser. Els locals miraven de crear perill en centrades que trobaven l'oposició de la rereguarda blanc-i-blava i d'un seguríssim Albert Duran. El porter va jugar els 90 minuts a un gran nivell.
L'incombustible Ochoa va regalar algun detall als espectadors. Una jugada seva dins l'àrea va acabar en clar penal. Jordi Vidal va fer gol però l'àrbitre va manar repetir la seqüència. En el segon llançament el porter local Planagumà va endevinar la intenció de Jordi i el va aturar. Malgrat l'adversitat, el Santfe no va abaixar el cap i va fer gaudir els assistents amb accions de mèrit. El jove Maldonado es reivindica al mig del camp i els clàssics com Quiles, Jordi Vidal, Iñaki i Diego segueixen mantenint un nivell altíssim.
A la represa, Andrés González va introduir canvis. L'experimentat Jordi Parralejo va ensenyar detalls de qualitat i el debutant Dani Sánchez va posar solidesa a banda dreta. David Martín, Javi Pozo, Marc Canyellas i la resta de joves tampoc no van desentonar.
Al minut 79 Dani Sánchez va aprofitar un rebot dins l'àrea per avançar el nostre equip. Semblava que el Santfe s'enduria la victòria dels Canyars. Al minut 86, però, una contra marinera va acabar en penal. La pena màxima la va aprofitar Alberto per empatar.
Bona imatge del Santfe que suma minuts i resultats solvents. Està clar que Andrés González ho tindrà difícil per fer la selecció definitiva de 22 0 23 futbolistes que formaran la primera plantilla que representi al Santfe a Primera Catalana. Ja només falten 14 dies perquè el Santfe comenci el periple de la il·lusió.

UE Castelldefels: Planagumà, Carmona, Lavilla, Pablo Amantini, Javi González, Sergio Navarro, Sergio Prieto, Cano, Gilberto, Fermo i Uri. També van jugar: Gallego, Alberto, Toni Pérez, Júnior i Roberto Camacho.
Santfeliuenc FC: Albert Duran, Costa, Alberto, Iñaki, Jordi Vidal, Diego, Maldonado, Álex García, Ochoa, Quiles i Álex Burch. També van jugar: Cristian Escudero, Joserra, David Martín, Marc Canyellas, Javi Pozo, Dani Sánchez i Parralejo.
Gols: 0-1, Dani Sánchez, 79'; 1-1, Alberto, de penal, 86'.
Àrbitre: José Díaz Rubio.
Incidències: Municipal Els Canyars, assistència de 150 espectadors. Temperatura molt càlida, uns 26 graus.
Trobada de les dues directives
Representants de les directives de la UE Castelldefels i del Santfeliuenc FC es van trobar per compartir impressions al llarg de la tarda. La relació entre ambdues entitats és magnífica i des del Santfeliuenc estem molt agraïts per les mostres de simpatia i generositat que al llarg d'aquestes temporades ens ha ofert la directiva castelldefellenca. Agraïm, de manera molt especial, la deferència del seu vicepresident, Joaquim Macanás, i del responsable de premsa i comunicació, Carlos de Frutos.
El Ripollet supera el Santfe
El segon assaig del cap de setmana es va saldar amb derrota. El Ripollet va vèncer el Santfeliuenc per 3 a 2. Els locals van sorprendre als nostres futbolistes amb dos gols. El Santfe va reaccionar i dos gols de José Antonio Ochoa van equilibrar el matx. A les acaballes una jugada rematada per Eros va donar la victòria als vallesans. Malgrat la derrota, el Santfeliuenc va oferir una bona imatge i va demostrar capacitat de reacció.
El Santfeliuenc va jugar de sortida amb: Albert Duran, Cristian Escudero, Alberto, Iñaki, Guillem Costa, Álex García, David Martín, Jordi Parralejo, Javi Pozo, Quiles i Marc Canyellas. També van jugar: Carlos, Dani Sánchez, Jordi Vidal, Dani Maldonado, Diego, Álex Burch i Ochoa.
Jordi Vidal va tranformar el penal, però l'àrbitre va ordenar repetir-lo i ja no va tenir tanta fortuna.

El jove Dani Maldonado no es va arronsar. Un valor de la pedrera santfeliuenca que partit rere partit es reivindica com a jugador del primer equip de la ciutat.