dilluns, 3 d’agost del 2009

Notícia històrica: el Santfeliuenc FC nou equip de Primera Divisió Catalana

Benvolguts socis/es, simpatitzants i ciutadans, el Santfeliuenc Futbol Club es complau a comunicar-vos que el nostre primer equip ja és oficialment a Primera Divisió Catalana. El Miapuesta Vilajuïga ha fet oficial a les 13 hores, a la Federació Catalana de Futbol, la seva renúncia a participar la temporada 2009-2010 en aquesta categoria. Per tal motiu, el nostre equip, com a tercer millor classificat de Preferent, ha obtingut el dret de prendre part en la categoria d'or del futbol català.

Una notícia històrica

El Santfeliuenc FC fa avui 103 anys i 8 mesos, i aquesta data del 3 d'agost passarà a la memòria com la del nostre primer ascens a Primera Catalana. Des de feia 21 anys el santfe no militava en una categoria tan alta, quan ho va fer a l'antiga Preferent. Som a només una divisió de la categoria nacional -Tercera Divisió- i tot plegat ens omple de satisfacció i orgull.

És una nova que volem compartir amb tots els seguidors del nostre club i amb tots els ciutadans de Sant Feliu. També volem agrair l'esforç i la professionalitat dels nostres futbolistes que mai no van defallir per assolir la millor classificació possible que ara els atorga aquest premi. I tampoc no volem oblidar tots els que ens han ajudat per passar en tres temporades de Primera Regional a Primera Catalana.
Us volem agrair les preguntes, l'interès i la il·lusió que ens heu anat fent arribar en aquestes útimes hores. L'espera ha pagat la pena i ara podem dir que som de Primera.

A tots, a totes, moltes felicitats!!!!

Aquest èxit és vostre!!!!

Ja som a Primera Divisió Catalana !!!

El nostre Santfe ja és oficialment equip de Primera Divisió Catalana. El 6 de setembre debutarem a Vilafranca. A partir d'ara cal gaudir amb un èxit compartit per tota l'afició

12 comentaris:

Anònim ha dit...

aupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

Qué alegría.
El cielo por fin es blanquiazul. Un abrazo y haber si decís como podemos ser socios porque pienso sacar unos cuantos carnés-

Anònim ha dit...

Felicidades a toda la familia del santfeliuenc!!!! Enhorabuena a los que están, a los que estuvieron, y a los que tuvieron fe e ilusión por lograr esta ansiada categoría, cuando el equipo pasaba sus peores momentos, tanto deportivos en categorías infernales, como a nivel institucional. Esperemos que los cimientos construidos puedan aguantar un nuevo piso sin resentimientos futuros. Visca el Santfe!! A celebrarlo en cada partido!!!

La prèvia ha dit...

Enhorabona i benvinguts a 1a Catalana!!!
Ens veiem en el debut de la Lliga.

http://lapreviadelfcvilafranca.blogspot.com

Anònim ha dit...

felicidades somos de primera catalana! lastima bajo mi humilde opinion la salida de CUCA un gran jugador que ahora en primera nos seria de mucha ayuda felicitarlo a el y claro esta al resto de plantilla felicidades y a disfrutar

Anònim ha dit...

Por fin estamos donde creiamos todos que mereciamos, por equipo, por trabajo, por ilusión y porque no hay mal que cien años dure ( aunque esta vez han pasado tres mas). Ahora hay que dedicarse a consolidar y ha disfrutar un poquito del futbol, seguro que esta temporada tendremos ocasiones de disfrutar del futbol que nuestros chicos saben realizar.

coco

jesus m. ha dit...

Oeeeeeeeeeeee, oeeeeeeeeeeee, oeeeeeeeeeeee....

Cuando empieza la pretemporada y los partidos amistososo??

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

Enhorabuena Santfe!!!

Es la primera vez en 103 años de historia que ascendemos dos categorías en tres años.

A disfrutarlo y a trabajar para que podamos saborear muchos años esta Primera División Catalana a la que tanto nos ha costado llegar y con la que todos soñábamos como la categoría ideal para nuestro club.

Visca el Santfe !!!

Anònim ha dit...

FELICIDADES A TODOS!!! ESPECIALMENTE QUIERO FELICITAR A TODOS LOS JUGADORES, A TODO EL EQUIPO TECNICO Y COMO NO A LA DIRECTIVA QUE TANTO HA TRABAJADO ESTE AÑO.
ENHORABUENA CAMPEONES!!! AHORA TOCA SABOREAR EL TRIUNFO Y EMPEZAR LA TEMPORADA CON LA MISMA ILUSIÓN, ESTAREMOS AHI PARA ANIMAROS.
SUERTE CHICOS.

Anònim ha dit...

Felicidades a todos los que hemos apoyado al sanfe desde el primer partido.
Felicidades al entrenador y a los jugadores por el esfuerzo.
Muchas felicidades a mi tio y a mi abuelo por apoyar toda la vida al santfe, su equipo del alma.
Felicidades tito y un beso.
Tu ya sabes quien soy.

Anònim ha dit...

vamos santfe este ano a priiiiiiimmmmmmmmmrraaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

Desde la eterna Toletum y a dos pasos del Salto del Caballo tres orgullosos socios del Santfe felicitan a la plantilla y cuerpo técnico por haber hecho historia en el campo, agradecen a la junta directiva y al presidente todos los desvelos pasados y al "cap de premsa i comunicació" del Santfeliuenc FC, señor Díaz, la labor impagable realizada a fin de mantener perfectamente informados a todos los socios y simpatizantes del club, que más que nunca esperan ansiosos el inicio de la nueva temporada.


Nos vemos en Vilafranca!!!!!