dimarts, 15 de setembre del 2009

El Santfeliuenc eixampla els seus canals de difusió

L'ascens del nostre primer equip a Primera Divisió Catalana ha portat un notable impuls en la projecció de la imatge del nostre club i de la ciutat arreu de Catalunya.
A més de les cròniques ja clàssiques d'El Mundo Deportivo i Sport, ara un mica més àmplies, també podrem llegir cada dilluns la crònica a El 9 esportiu de Catalunya. El diari esportiu en llengua catalana ofereix als seus lectors tots els dilluns les cròniques dels partits de la categoria; i a més de l'edició en paper també hi ha edició digital. Us deixem a mena de tast aquest enllaç perquè llegiu la crònica del Santfe-Tortosa.
D'ençà de l'ascens també hem notat un creixent interès de molts mitjans de comunicació locals i comarcals que volen saber coses del nostre club i es posen en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic santfefc@gmail.com El nostre web registra entre diumenge i dimarts més de 1.000 visites, marcant un increment espectacular.
I com ja sabeu aquest diumenge ens vam estrenar al carrusel Marcador Catalunya de Ràdio Marca amb la veu a la retransmissió de Joaquín Rivas, presentador d'Àrea de Joc, el veterà programa d'esports de Ràdio Sant Feliu que tots els dilluns a partir de les nou del vespre s'ocupa de l'esport local i on el Santfeliuenc Futbol Club té una presència més que destacada. La Televisió del Baix Llobregat, ETV Llobregat, també va enregistar imatges del Santfe-Tortosa per emetre-les als seus informatius.

El Santfe està de moda i eixampla la seva imatge. L'ascens a Primera Catalana ha estat un impuls però ara necessitem el suport actiu de tots vosaltres perquè aquest projecte es mantingui i vagi encara més enllà. El Santfe és cosa de tots. Us esperem el proper diumenge 20 de setembre a les 12 del matí. El Santfe rep un clàssic de les comarques gironines, el CD Banyoles. Des de l'any 1969 un equip de Girona no visitava Sant Feliu.