diumenge, 13 de setembre del 2009

Victòria vibrant i històrica

SANTFELIUENC FC 3 - CD TORTOSA 1
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 300 espectadors
Àrbitre: David Rodríguez Carballas
Temperatura: 23 graus. La primera part amb sol i xafogor; la segona amb cel entelat i amenaça de pluja
L'esport de Sant Feliu viu una època daurada i el Santfe n'és un clar exponent. Els nostre equip es va imposar a un dels favorits a l'ascens, el CD Tortosa, per un còmode 3 a 1. Dos gols als primers minuts -Jordi Vidal (12') i Quiles (21')- van posar molt de cara el partit. Els ebrencs ho van intentar però aquest no va ser el seu dia més lúcid.
Andrés González està bastint un projecte que descansa en convicció i confiança. El Tortosa no era el millor rival per al debut a Les Grases però el Santfe va respondre fent bon futbol, a estones brillant, i demostrant solidesa en tots els flancs del joc. Arguments prou sòlids per creure en coses importants tot i que ningú no ha de perdre de vista que l'únic objectiu raonable ha de ser la permanència i consolidar el projecte social del club.
El Santfeliuenc va arrencar decidit i sense cap complex. Álex Burch va demostrar el seu poder a la banda esquerra i la defensa ebrenca patia i molt. Fruit d'una centrada mil·limètrica de Burch Jordi Vidal feia un cop de cap en planxa que superava el porter. Primer gol a casa a Primera Catalana. El gol va esperonar el Tortosa que va trenar jugades boniques i que va semblar durant alguns minuts que podia tenir capacitat de reacció. El Santfe, però, la va tallar de soca-rel en una altra jugada per banda esquerra que va culminar amb un servei d'Álex Burch i una rematada de cap antològica de Rubén Quiles que va buscar l'escaire. 2 a 0 fantàstic i l'afició gaudia. El Santfe no era a Primera Catalana per un atzar capriciós del destí sinó perquè és a bon dret a la categoria.
El Tortosa, inesperadament sorprès per un equip nouvingut, va mirar de fer un gol que li donés vida abans de l'intermedi. Albert Duran i la defensa no van admetre cap concessió. És més, el Santfe podia haver deixat decidit el matx si una combinació esplèndida entre Álex Burch i Hinojo hagués trobat rematador en el menut Dani Maldonado. Era l'epíleg brillant a uns 45 minuts somiats.
Després de la represa, el Santfe no va abaixar el nivell. El públic aplaudia les boniques combinacions al mig del camp on excel·lia Diego. El Tortosa gairebé no donava senyals de vida i només una rematada a prop de l'àrea petita d'Héctor Mendez va obligar Albert Duran a intervenir amb brillantor.
El tercer gol s'ensumava i va acabar arribant al minut 65. Una jugada personal d'un descomunal Alberto Esteban va culminar amb una canonada seva que va foradar la porteria tortosina. Tercer gol i tothom es fregava els ulls. El tercer gol va acabar d'enfonsar la resistència visitant ja aleshores molt afeblida. Dani Texeria, que fa del futbol un exercici de sorprenent senzillesa, va estar a punt de fer el quart en rematar sol davant el porter. I el debutant Dani Sánchez -que aquest estiu va fer la pretemporada amb el Gavà de Segona B- va fer una gran jugada per banda dreta que va finalitzar amb una rematada un pèl desviada.
El partit es consumia i la feina estava feta. El gol a la darrera acció del partit de l'ariet Héctor Méndez no va ser sinó purament anecdòtic. El 3 a 1 és un resultat excel·lent davant un equip potent que de ben segur anirà a més al llarg de la temporada. El Santfe mereix un gran suport de l'afició santfeliuenca en una temporada tan especial.

Santfeliuenc FC: Albert Duran, Cristian Escudero, Alberto, Iñaki, Jordi Vidal, Jacobo, Maldonado (Dani Sánchez, 60'), Diego, Quiles (Álex García, 75'), Álex Burch i Hinojo (Dani Texeira, 66')
CD Tortosa: Franc, Joseph, Óscar, Egurbide, Quique García, Borrull (Anell, 66'), Alberto (Accensi, 68'), Darío, Héctor, Marc Vernet (Mauri, 64') i Subi
Gols: 1-0 Jordi Vidal, 12'; 2-0 Quiles, 21'; 3-0 Alberto, 65' i 3-1 Hector, 92'.
Àrbitre: David Rodríguez Carballas (delegació de Barcelona). La seva actuació va ser correcta. Va mostrar targeta groga als santfeliuencs Jacobo i Álex García; i als visitants Óscar, Darío i Subi.
Incidències: Es va fer un minut de silenci per honorar la memòria del nostre ex directiu José Manuel Lora; de l'ex jugador del futbol base David Lumbreras; del president de la Penya Barcelonista de Sant Feliu, Josep Maria Profitós; i del jugador del RCD Espanyol Daniel Jarque.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc segueix demostrant que té nivell per competir a la categoria estrenada.
- L'afició ha de despertar i si la setmana passada dèiem que la resposta va ser excepcional a Vilafranca ahir ens vam quedar un pèl curts. Potser el pont de la Diada va passar factura. El proper diumenge repetim a casa i el Banyoles és un rival prou atractiu com per omplir Les Grases.
- Excel·lent rendiment i exigència de tots els jugadors. Al segon temps Álex García, Dani Sánchez i Dani Texeira no van fer baixar ni gota el joc de l'equip.
- El Tortosa no visitava Sant Feliu des del 26 d'abril de 1987. Per al retorn el Santfeliuenc, a través del nostre capità Jacobo, va fer lliurament al seu homòleg tortosí d'un llibre del Centenari i d'un banderí.

Jordi Vidal mitjançant aquesta rematada en planxa va fer un gol per a la història del club
El Santfe 2009 - 2010 ha començat la seva primera aventura a Primera Catalana amb bon peu

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabuena chicos.

Estamos muy orgullosos de todos vosotros. A ver si Sant Feliu se da cuenta de lo que tenemos y despierta de una maldita vez.

Gracias a todos y fenomenal trabajo. Espectáculo a la altura de la nueva categoría.
Ahora, a seguir trabajando; nosotros seguiremos soñando.

Anònim ha dit...

Felicidades por el partido de hoy. Lo mas positivo, el juego, la efectividad y el corage. Lo menos positivo, que no aprendereis nunca a posar para una foto..... o el fotografo es un poco malillo!!!

A seguir asi!!

Visca el Santfe.

Anònim ha dit...

Enhorabuena chavales! Gran partido! Y lastima del gol en el último minuto... Era importante mantener la porteria a cero, pero bien hecho! Y también lástima de no haber metido algun golito más...porque lo hemos tenido!!Sobretodo en la segunda parte les hemos podido rematar y conseguir un resultado más abultado.

La semana que viene otra vez en casa y otra vez a por los 3 puntos, Les Grasses debe ser un fortín!

Anònim ha dit...

vamos sanfe estamos con vosotros pero necesitamos mas apoyo del publico,q estamos en 1 catalana q esto nunca se ha visto en nuestro pueblo. buen partido y buena imagen.

jesus m. ha dit...

Salimos algo dormidos al principio, porque ellos se metian entre lineas...pero despues demostramos una gran efectividad y un GRANDIOSO Alex.

Y ahora a sumar otros 3 en casa.

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

¡¡QUE PARTIDAZO!!

fELICIDADES AL CUERPO TECNICO Y JUGADORES QUE NOS HICIERON DISFRUTAR EL DOMINGO CON UN PARTIDO COMO HACE TIEMPO NO VEIAMOS EN SANT FELIU.

AUN Y CON BAJAS IMPORTANTES ANDRES SACÓ UN EQUIPO QUE EN 20 MINUTOS DEJABA EL PARTIDO ENCARRILADO.

A SEGUIR ASI.

Anònim ha dit...

Y atención: nos faltaban David Arcos, Ochoa, Parralejo e Iván Fuentes.

Creo que este equipo nos puede dar más de una alegría sin perder el horizonte claro que es la permanencia.

Enhorabuena a todos y a seguir disfrutando. Imaginaos que ganamos al Banyoles y nos ponemos ya con seis puntitos.

Anònim ha dit...

Y atención: nos faltaban David Arcos, Ochoa, Parralejo e Iván Fuentes.

Creo que este equipo nos puede dar más de una alegría sin perder el horizonte claro que es la permanencia.

Enhorabuena a todos y a seguir disfrutando. Imaginaos que ganamos al Banyoles y nos ponemos ya con seis puntitos.