dissabte, 24 d’octubre del 2009

El juvenil, bravíssim... cinc de cinc = 15 punts

Espectacle del gran el que vam veure a Les Grases entre Santfeliuenc Futbol Club i Escola de Futbol Gavà que va concloure amb victòria santfeliuenca per 2 a 1. Dos equips entregats al bon futbol han regalat un gran espectacle al nombrós públic que s'ha aplegat a Les Grases. El juvenil nostre està despertant molta il·lusió i a més ho està fent a còpia d'entusiasme per un projecte que creix dia rere dia i que ofereix una imatge immillorable.
El partit davant els gavanencs va començar extremadament igualat. Tots dos equips es respectaven i sabien que qui marqués primer tindria moltes opcions d'endur-se els punts. Fins que al minut 39 Luis Muñoz es va fer amb una pilota i es va endinsar a l'àrea blaugrana per dibuixar una esplèndida vaselina que va buscar la xarxa. El gol va desfermar l'alegria i l'entusiasme. Era un gol dels dits psicològics que posava el Santfe en camí per fer el ple.
A la represa el Gavà va prémer l'accelerador però el Santfeliuenc va respondre amb fermesa admirable. Les bones accions gavanenques eren contestades pels nostres amb ordre, eficàcia i jugades ben trenades que van donar més d'un avís. I l'avis definitiu va arribar al minut 70 quan Eric Castillo va recuperar una pilota del no res per penetrar a l'àrea i fer un servei preciós que va aprofitar amb precisió de cirurgià Gonzalo Rosillo. Era el 2 a 0 i els nostres jugadors van celebrar el gol fent una pinya per emmarcar.
El Gavà va mirar d'esmenar a la desesperada el resultat però el Santfeliuenc no va abaixar la guàrdia i a més va coquetejar amb el tercer gol. Només a les acaballes (minut 93) el Gavà va retallar distàncies en aprofitar un llançament de falta.
Cinc partits, quinze punts i gran futbol. Un balanç extraordinari. Felicitats nois i a seguir fent-nos gaudir. L'aventura serà llarga i la compartirem!!!


El gol de Luis Muñoz va donar la primera alegria. Gonzalo hi posaria la segona per segellar tres punts més

Avelino Romero, l'entrenador del Santfe Juvenil

Resultats:

Santfeliuenc (Juvenil) 2 - Escola futbol Gavà 1

Martorell CF 9 - Santfeliuenc FC (Cadet) 0

Sant Vicenç Agrupació 2 - Santfeliuenc FC (Infantil) 3

Santfeliuenc FC (Aleví) 0 - Sant Andreu de la Barca Agrupa 6
Santfeliuenc FC (Benjamí A) 11 - Molins de Rei D 0
Santfeliuenc FC (Futbol Sala) 1 - Penya Barcelonista Montpedrós 1

4 comentaris:

Anònim ha dit...

GRAAAAAAAAAAAAAANDES!!!! a seguir asiii, i no confiarse con ningun equipo!

Anònim ha dit...

Enhorabuena muy sentida para nuestro equipo Juvenil.
Grandísimo partido y gran imagen de club.
Un diez para Avelino y su Delegado Sí señor... ese es el camino.

Visca el Santfe
La Penya Sentiment Immortal SFC 1905 estuvo allí

jesus m. ha dit...

Y no pareis chavales... a seguir currando que nadie regala nada!! Enorabuena!!

Un saludo y viska el sanfe!

Diablo Blanquiazul ha dit...

Felicidades chicos, seguir así, sobre todo con humildad, y seguro que cosechareis más triunfos pero siempre con los pies en el suelo, esto acaba de empezar

FORÇA SANFE