diumenge, 4 d’octubre del 2009

El Santfeliuenc suma tres punts valuosíssims en un partit vistós i molt treballat

SANTFELIUENC FC 1 - CF PERALADA 0
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 300 espectadors
Àrbitre: Sergio Arnal Bebia (Delegació de Barcelona)
Temperatura: 24 graus; matí assolellat

Partit de Primera Catalana de debò. Tacticisme i disciplina màxima sobre Les Grases en un extremadament interessant Santfe-Peralada que es va decidir al minut 30 gràcies a una rematada precisa de Rubén Quiles després d'una jugada prodigiosa del màgic Álex Burch per banda esquerra. Iñaki va salvar-nos en dues accions sota pals. Debut positiu de l'ex del Vilafranca Carlos. Molta satisfacció en la parròquia santfeliuenca que veu com jornada rere jornada aquest equip es mostra competitiu amb escreix en una categoria on som nouvinguts però que ens va a mida.
Santfeliuenc i Peralada va ensenyar les cartes d'una Primera Catalana competidíssima en què cada partit és una final i tothom té capacitat de fer mal. Els gironins van demostrar que són un equip sòlid en defensa i amb futbolistes de qualitat en atac.
Els nostres jugadors van imposar el seu domini i van sortir convençuts de la victòria i escarmentats de l'episodi de Banyoles. Álex Burch, Quiles i Diego van arribar generosament a l'àrea visitant per bé que la trama defensiva dels de Manel Cabezos amortia amb solvència les escomeses, fins que una acció per banda esquerra d'Álex Burch va aconseguir ensorrar la muralla defensiva verd-i-blanca en fer arribar la pilota a Rubén Quiles. Quiles va dibuixar una rematada molt hàbil que va superar el veterà porter Buendia. El gol va portar l'alegria a Les Grases que veia un Santfe molt motivat i amb ganes de no deixar passar l'opció de sumar.
Els darrers minuts del primer acte van ser prou moguts. El visitant Pol va fregar el gol en culminar una contra que va treure sota pals Iñaki; en l'acció següent, una nova centrada d'Álex Burch no va saber-la definir Iván Fuentes quan el gol ja es cantava a Les Grases.
El segon acte no va canviar les inèrcies. El Santfeliuenc va saber controlar el joc i a la rereguarda el duet Arcos/Iñaki va excel·lir. El Peralada va demostrar qualitat i molt ofici però no va tenir capacitat per inquietar amb recursos convincents la porteria defensada per Carlos. L'incisiu davanter Juanma va posar el neguit a Les Grases en una caiguda dins l'àrea molt protestada pels empordanesos.
Als darrers minuts dues jugades podrien haver canviat radicalment l'escenari. José Antonio Ochoa va tenir a les seves botes al minut 78 la sentència, però la rematada la va salvar el porter visitant. I el minut d'or del Peralada podría haver arribat al 83 quan Pol, després de sortejar la sortida de Carlos, va enviar a porteria un pilota que feia sensació d'incrustar-se a la xarxa però que, sortosament, va trobar l'oposició d'un meravellós Iñaki. Una jugada que va posar amb l'ai al cor tota l'afició No hi va haver més ensurts i el partit es va anar consumint amb l'alegria per l'obtenció de tres punts tan treballats com valuosos.
Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Hinojo, Arcos Palote, Iñaki, Jacobo, Dani Texeira (Maldonado, 81'), Diego, Quiles (Parralejo, 72'), Iván Fuentes (Ochoa, 64') i Álex Burch.
CF Peralada: Buendía, Carbó, Llançá, Dani, Fran, Àlex (Angelillo, 46'), Dani Haro (Edgar, 46'), Tidian, Txiki (Chacón, 55'), Juanma i Pol.
Gol: 1-0, Quiles, 30'.
Àrbitre: Sergio Arnal Bebia, de la Delegació de Barcelona. La seva actuació va ser correcta. Va mostrar targeta groga els santfeliuens Jacobo i Diego; i als peraladencs Carbó, Juanma i Buendía.
Incidències: es va guardar un minut de silenci en memòria del jugador infantil de 9 anys Àlex Gallardo, mort a causa d'un desgraciat accident al camp del CFU Can Rull Ròmulo Tronchoni de Sabadell.

Quadern de notes:
- Santfeliuenc i Peralada van oferir un partit interessant i tota una lliçó de tàctica i estratègia ben assumida.
- El duet Arcos/iñaki va funcionar amb nota en la línia defensiva i també positiu va ser el debut del porter Carlos.
- Álex Burch està en un moment molt dolç i domina amb autoritat la banda esquerra. Un malson per a les defenses rivals i una meravella per als degustadors de bon futbol.
- Ja tenim set punts i si això es tractés del balanç de notes escolars diríem que l'equip progressa adequadament en el seu periple inaugural a Primera Catalana.
El Santfe 2009-2010 segueix despertant il·lusió
El CF Peralada va visitar per primera vegada Sant Feliu per disputar un partit oficial. Els empordanesos van demostrar coses molt interessants malgrat la seva derrota

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Diablo Blanquiazul ha dit:

Muy bien chicos, gran partido, hay que seguir con este esfuerzo y sacrificio. El camino es dificil y largo pero con esta entrega y compromiso será mas llevadero hacia la salvación.

FORÇA SANFEEEEEEEEEEEEE

jesus m. ha dit...

Partido muy sufrido, pero importante 3 puntos, y que esto no pare, felicidades chavales. Tambien decir que exquisita actuacion de nuestros centrales, donde Palote dio una imagen totalmente distinta a la del otro dia y espero que siga asi!

Por ultimo, este partido seguramente alla sido un gran entrenamiento para lo que nos espera el proximo Sabado, si miramos los resultados del San Cristobal durante la liga 4 goles en contra y 4 a favor, es decir defensivamente muy bien, y ofensivamente no muy bien, asi que tiene pinta de que sea un partido que se pueda dedicir en una jugada, error, etc.

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

¡¡¡¡Perfecto, chicos!!!!.

Valoramos vuestro esfuerzo y sacrificio. Tres puntitos más que, poco a poco, nos van dando ilusión.
Ahora, a seguir disfrutando con la conciencia del trabajo bien hecho en una categoría a la que llegamos gracias a vuestro compromiso y profesionalidad.

Penya Sentiment Immortal SFC 1905
Visca el Santfe!!!