diumenge, 18 d’octubre del 2009

La contra de la crònica

Quart partit de Primera Catalana a Les Grases i tercera victòria. Molts ja ho hauríem signat aquell 3 d'agost de 2009 quan la Federació Catalana ens va donar una notícia que vam estar esperant amb tant neguit com esperança desatada: que la temporada 2009-2010 la Primera Catalana passaria per Sant Feliu.
I un Santfe-Tàrrega és un passeig pel bo i millor del futbol català, és un passatge de la història compartida per dos clubs que portem amb orgull la imatge esportiva de dues ciutats que són a la vegada capital. Per això ens va agradar veure un grup d'animosos i educadíssims seguidors targarins que des del seu particular raconet porten un somni en blaugrana arreu de Catalunya i projecten l'envejable passió pel seu club. Enhorabona nois, i per molts anys!!!
Un golet amb col·laboració involuntària d'un jugador visitant ens dóna tres punts i ens deixa al bell mig de la classificació. I la propera setmana continuarem el periple a Vilassar de Mar. Un bonic desplaçament per passar el diumenge al Maresme. No hi falteu que passem llista!
Això sí, el proper dijous a la tarda a partir de les 18:15 hores teniu una cita ineludible: la presentació de tots els equips del Santfeliuenc. Una gran festa que tindrà un bonic epíleg amb el partit del Santfeliuenc amb el Barça juvenil que milita a Divisió d'Honor i que arribarà a Sant Feliu amb les que seran les figures del futur immediat.
I deixeu-nos acabar aquesta nostra particular "contra de la crònica" enviant una fortíssima felicitació al nostre Juvenil que suma quatre de quatre i és al capdamunt de la classificació. Moltes gràcies per fer-nos gaudir d'aquesta manera i qui sap...
La vida continua i, com deia una amic que ens ha deixat aquesta setmana "puede ser maravillosa". Gràcies per tants anys de mestratge.

Albert Duran escalfa Carlos que va complir el seu tercer partit consecutiu a la porteria

El Santfe atrapa l'atenció dels mitjans de comunicació. El ressò mediàtic d'aquesta categoria és indiscutible. Els diaris de Lleida Segre i La mañana van publicar extenses cròniques del partit


Miguel Ángel Campoy, el diligent Delegat del Santfeliuenc, sempre atent a les necessitats dels periodistes, especialment de les de Joaquín Rivas, la veu de les retransmissions de Marcador Catalunya de Ràdio Marca a Sant Feliu

El Racó Targarí, un exemple de fidelitat als colors de l'equip estimat


La Unió Esportiva Tàrrega no jugava a Sant Feliu des del 30 d'octubre de 1988. Ho va fer a l'enyorat camp de la Rambla

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La notícia bomba d'ultima hora.
Radio TT informa que la Unió Esportiva Terrassa ha fet una oferta a l'entrenador del Sanfe hasta final de temporada amb opcions de renovació si s'aconsegueix la permanència.
Algú pot confirmar la notícia?

visca la Penya!

Anònim ha dit...

Yo también lo he oido en radio Marca a las 6 de la tarde.
Eso demuestra la valia de este Sr.
Puede ser una put.... porque pedirá renegociar su contrato si queremos que se quede y la temporada promete.

Santfeeeeeeeeeee.....
Coco2

Anònim ha dit...

Pues nada lo teneis facil subis un poco la cuota al futbol base, vendeis alguna categoria del futbol base,le pedis una subvención al ayuntamiento,porque como es el equipo de la ciudad,tiene la obligación de colaborar, vendeis unos talonarios más de loteria y los de la directiva firmais unos cuantos talones de vuestras cuentas corrientes y el tema queda solucionado.
Otra alternativa que pague la clausula para rescindir su contrato y se ficha a alguno que esté libre por la comarca.

No hay que sufrir antes de hora seguro que se ofrece alguno.

Anònim ha dit...

Hay que ser amargado para escribir y contestar el mismo tio, si no tienes novia, tus papis no te aguantan y no tienes amigos, una de 2, o te compras un perrito y le enseñas a darte besitos y salis de fiesta o estudia Ingles y así puedes escribir en otro idioma y nos creemos que escribe tu prima la de oxford.....
Venga AMARGADO afiliate (AAS)