dijous, 22 d’octubre del 2009

La intensa pluja obliga a suspendre l'acte de presentació del futbol base, tot i que sí es va jugar el Santfe - Barça

La pluja no ens va deixar celebrar la gran festa del nostre futbol base. L'insistent xàfec que ha caigut a Sant Feliu al llarg del dia ha impedit que puguen celebrar l'acte de presentació dels nostres equips. Si no hi ha novetat, l'acte el farem el proper 1 de novembre com a prèvia al partit que jugarà el Primer Equip contra la UE Sants. Contra el temps és molt difícil lluitar.
El Santfeliuenc dóna una gran imatge davant el Barça Juvenil
El Santfeliuenc va tractar de tu a tu les joves figures del FC Barcelona. Els barcelonistes es van acabar imposant per 1 a 2 però els blanc-i-blaus van meréixer l'empat. Els jugadors que entrena García Pimienta es van avançar aviat gràcies a un gol del davanter del Barça B, Rubén Rochina. El Santfeliuenc va saber reaccionar i va dominar fins que Quiles, al minut 24, va posar l'empat. A les acaballes del primer temps el Barça va culminar de manera brillant una acció rapidíssima per fer el segon gol.
A la represa, el Santfeliuenc va dominar i va gaudir d'algunes ocasions per restablir les taules. El Barça, jugant a la contra, es va topar amb un gran Albert Duran.
El nostre juvenil Javi Honorato va debutar amb el Primer Equip. També va jugar Dani Maldonado.
El Santfeliuenc va deixar una gran imatge. Ara cal pensar en l'importantíssim partit del proper diumenge a Vilassar de Mar. Aquesta és la nostra lliga i us esperem !!!

Francisco Javier García Pimienta, un clàssic del futbol espanyol que ara triomfa a la banqueta del Barça

Els nostres companys de Barça TV van enregistar el partit. Segons ens van comentar, oferiran les imatges el proper dilluns a les nou del vespre al programa dedicat a les promeses

2 comentaris:

Anònim ha dit...

SR. PADRE DEL CANTERANO, HOY ESTARÁ UD. CONTENTO? HAN JUGADO 2 JUGADORES DE NUESTRA CANTERA, MALDONADO Y HONORATO, 2 CRACKS, SEGURO QUE JUGARAN MUCHOS MINUTOS A LO LARGO DE LA TEMPORADA, SOLO HAY QUE TENER PACIENCIA Y CONFIAR EN EL MISTER.
FELICIDADES CHICOS Y A SEGUIR TRABAJANDO.

VISCA EL SANTFE.

Robertillo ha dit...

esee javiiiiii