diumenge, 29 de novembre del 2009

El Santfe cau de manera cruel

SANTFELIUENC FC 0 - CF IGUALADA 1
Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 250 espectadors
Àrbitre: Sergi Rigau García (Girona)
Temperatura: 14 graus i cel entelat. Durant alguns minuts hi va ploure de manera molt lleugera


El Santfeliuenc es va estavellar obstinadament contra si mateix i va deixar fugir tres punts importants. L'Igualada va oposar disciplina i ordre per emportar-se una victòria que no va merèixer tot i que va lluitar-la i defensar-la amb tenacitat. Al minut 37 un llançament de falta magistralment executat per Iván Fuentes va picar a tots dos pals; el rebuig no el va saber aprofitar Jacobo. I el que són les coses, 30 segons més tard, Enric va fer el gol que seria definitiu. La segona part... una crònica desesperada de desgràcies, dissort i altres històries.
Tothom sabia que la victòria contra l'Igualada era cabdal per mantenir un tranquil·litzador matalàs respecte a la zona perillosa i rodalies -per allò dels descensos no compensats, més amenaçadors que mai-. I el Santfeliuenc va saltar a la gespa de Les Grases molt decidit. Álex Burch, Maldonado i Quiles van trenar un grapat d'accions per presentar les cartes. La millor oportunitat als primers minuts, però, va ser de costat igualadí a través d'una rematada de cap d'Enric que va posar a prova la qualitat de Carlos.
El darrers deu minuts del primer acte van ser decididament ofensius. El reaparegut Jacobo va dominar amb comoditat a la parcel·la central i va trobar la col·laboració d'Hinojo. Malauradament Quiles no va poder aprofitar algun servei interessant.


Minut fatídic
La història del Santfe-Igualada restarà a la memòria per una doble acció. Al minut 37 l'Igualada va ser castigat amb falta. La falta, situada a uns 25 metres de porteria, la va executar de manera magistral Iván Fuentes; la pilota va picar al pal dret i es va passejar per la ratlla de gol per acabar estavellant-se al pal esquerre, i per coronar amb la rocambolesca carambola Jacobo la va enviar fora quan l'afició ja celebrava el gol. I encara no recuperats de l'acció, l'igualadí Enric va recollir una pilota dins l'àrea per superar Carlos i estrenar el marcador. Un cop duríssim que ens va deixar estabornits; un atordiment que ja va durar fins a l'intermedi.
El Santfeliuenc va tornar al camp decidit a canviar el marcador. Però la sort ens estava girant l'esquena, i el que és més greu, José Antonio Ochoa va abandonar el camp amb símptomes de tenir una lesió important a la cuixa després d'una acció en atac. Malgrat l'adversitat, els nostres van dominar de manera aclaparadora. L'Igualada va mirar de drenar el vendaval santfeliuenc com va poder i se'n va sortir. Una altra acció resumeix la grandesa i misèria d'aquest esport: Iván Fuentes va trencar astutament el fora de joc i es va plantar sol davant el porter Yannich, i un cop superat aquest i a porta buida va enviar la pilota al travesser davant la desesperació de tota la parròquia. Era el minut 69 i el Santfeliuenc havia malbarat la millor ocasió que podíem imaginar.
Els darrers minuts es van convertir en un desesperant voler i no poder. Álex Burch i Dani Sánchez van assetjar per bandes. L'Igualada va treure totes les seves arts per impedir el gol santfeliuenc. Però l'ombra de la desgràcia no es va voler separar del Santfe i ens va acabar empaitant. Al minut 93 el visitant i golejador Enric va treure amb la mà una pilota que s'anava a gol. El penal el va llançar Iván Fuentes i després d'enganyar al porter va enviar la pilota fora. I així es va acabar aquesta història que compromet el Santfe en la classificació i que deixa els igualadins a la part alta. El proper dissabte ens retrobarem a Sant Feliu... de Guíxols.


Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Hinojo, Joserra, Iñaki, Jacobo, Maldonado (Álex García, 64'), Quiles, Ochoa (Parralejo, 49'), Iván Fuentes i Álex Burch.
CF Igualada: Yannick, Cristian, Oriol, Torres, Barnada, Marc, Gumà (Pedro, 88'), Enric, Isma (Jesús Milán, 65'), Mili (Paquito, 88') i Gerard.
Gol: 0 - 1, 38' Enric.
Àrbitre: Sergi Rigau Garcia. La seva actuació va ser regular. Va mostrar targeta groga els santfeliuencs Hinojo i Maldonado; i als igualadins Cristian, Gumà i Enric. Targetes vermelles a Cristian, doble amonestació (87'); Enric, vermella directa (88') i Yannick, vermella directa, (89).
Incidències: als darrers minuts la pressió del Santfe va fer que els igualadins es quedessin amb vuit futbolistes. El porter Yannick va ser expulsat després de fer un gest de celebració pel penal errat per Iván Fuentes.


Quadern de notes:
- S'encén per primera vegada a la temporada el senyal de perill. En una categoria on sumar a casa és important perdre el tercer partit a Les Grases comença a ser preocupant. Montcada, Marianao, Vilassar de Mar i Mataró no aixequen cap i això ens dóna un respir.
- El Santfeliuenc es va llançar a l'atac però la desgràcia va impedir assolir un millor resultat.
- José Antonio Ochoa ens preocupa.Tant de bo les males sensacions quedin només en això.
- L'Igualada va demostrar ser el típic equip de Primera catalana que no perdona i sap fer-se fort a còpia de disciplina i ordre.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Jesús M ha dit:

Muy cruel, el equipo dio mucho en la 2ª parte, y no merecio tan poco premio.

Un saludo y viska el sanfe!!

CURRITO ha dit...

despues de ver el partido de las ganas q le pusieron de las ocasiones de gol malogradas y encima fallas un penalty en tiempo de descuento se te queda una cara de jilipollas q es demaseado.pero jugando asin tiene q cambiar la suerte y algun partido estara de nuestro lado, asin q chavales a seguir luchando y dando todo lo q teneis como en todos los partidos.suerte para el proximo partido q no va a ser nada facil, esperemos sacar algo positivo en el proximo desplazamiento.
¡¡ VISÇA EL SANTFE!!

Anònim ha dit...

COMENTAROS QUE HOY SALE PUBLICADA LA FOTO DE NUESTRO INFANTIL EN EL MUNDO DEPORTIVO APARTADO FUTCAT.
SALUDOS SANFELIUENSES

peña "MALDONADO" ha dit...

Buenas a todos.
Os comunico que la recien formada peña" DANI MALDONADO".
Agradece al equipo el partido que hicisteis, pero cuando el balon se pone en contra, por muy bien que jugueis el que decide donde entra es el "el balon".
solo seguir jugando como lo haceis que halli estaremos nosotros para animaros.

Santfeliuenc, FC ha dit...

Pues sed bienvenidos, Penya Dani Maldonado. Esperemos que sigáis con pasión al equipo y os queremos ver con una pancarta.

Y a ver si los miembros de la Penya Sentiment Immortal SFC 1905 se gastan unos eurillos y confeccionan otro cartelillo para animar el cotarro.

Visca el Santfe !!!!!

penya "MALDONADO" ha dit...

La idea es animar a la gente, empezando por la familia, amigos,etc. A que vengan a animar al equipo,aprovechando que Maldo es canterano,Ya sabeis,la familia, los amigos, solo hay que darles una motivacion.Esperamos seguir haciendo cosas, para que la gente venga.Todo esta en moverse.

Anònim ha dit...

Q HAY Q HACER PARA APUNTARSE A LA PEÑA DANI MALDONADO? alguien me puede contestar, gracias.

penya "MALDONADO" ha dit...

los interesados en apuntarse a la peña, esta en facebook, de momento es para hacer un poco de piña, ambiente, para animar al equipo, mas adelante se iran haciendo cosas, con la participacion de todos.