dijous, 10 de desembre del 2009

El Santfe juga una final contra el Marianao Poblet

SANTFELIUENC FC - CD MARIANAO POBLET
Data: diumenge 13 de desembre
Hora: 12 del matí
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: Enric Ponsatí Clavaguera (Delegació de Girona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona, 89.1 FM (Marcador Catalunya
Previsió del temps: 10 graus amb cel cobert


L'hivern estacional s'apropa amb força i el Santfe se la juga de debò si vol tenir un Nadal tranquil. Santfe i Marianao, l'únic derbi del Baix Llobregat enguany a Primera Catalana, juguen una final amb sabor a permanència tot i que encara queden moltíssims punts en joc. Noranta minuts amb un clar objectiu per al nostre equip: arribar als 20 punts i posar-ne un dic de 10 respecte a la zona de descens directe. Per tot plegat, el suport de l'afició de Sant Feliu ha de ser un factor de pes.
Andrés González ha treballat amb normalitat al llarg de la setmana. L'entrenador santfeliuenc sap que el valuós empat assolit a Sant Feliu de Guíxols s'ha de fer bo sumant una victòria que clarificaria molt la situació. Una bona notícia és el retorn de Diego. L'organitzador cornellanenc torna a posar-se la samarreta blanc-i-blava després de la injusta sanció de quatre partits. En el capítol d'absències, González no podrà comptar amb el concurs de Dani Texeira, David Arcos i José Antonio Ochoa. Ochoa ha iniciat el seu procés de recuperació i segons ens ha dit espera poder reaparèixer a mitjan gener.
Com no ens cansem de repetir, aquest projecte del Santfeliuenc és un projecte de ciutat, i si volem continuar molts anys a la categoria d'or del futbol català necessitem la vostra complicitat, necessitem que Les Grases presenti un gran aspecte.


El nostre rival (XV): CD Marianao Poblet, un club modest que s'ha obert lloc al futbol català d'elit
El CD Marianao Poblet és el paradigma de club modest que s'ha anat obrint forat en el futbol català. Nascut en l'àmbit de l'associacionisme del barri de Marianao, l'entitat de Sant Boi va anar pujant categories pacientment fins arribar a la temporara 2000-2001 a Regional Preferent, de la mà d'un vell conegut de la banqueta santfeliuenca, Rafa Moya, i ja amb Alonso Conejo a la presidència. Tres anys després el club comprava plaça a Primera Catalana a l'Hospitalet Atlètic. L'estada a Primera Catalana només va durar una temporada. Però si hi ha un nom que canvia la història del Marianao és Pedro Dólera. L'actual entrenador de l'Europa va fer una tasca excel·lent, tal que va assolir el campionat de Preferent amb autoritat ara fa dos anys. Dólera va fer viure l'equip vermell els millors anys de la seva curta història. De fet, la segona partipació a Primera Catalana va ser tan exitosa que només la desastrosa actuació dels equips catalans a la promoció d'ascens a Segona B va impedir que el Marianao passegés el nom del seu barri a Tercera. Aquell exitós Marianao va atreure l'atenció de molts equips, el que va fer que els seus millors jugadors -Chesco, Pociello, Alberto González, Álex Cano, Iván Álvarez, Alberto Padilla o Fermo- marxessin aquest estiu a Tercera Divisió.
El Marianao Poblet 2009-2010 ha hagut de recórrer a la joventut. Seria, però, caure en un parany menystenir aquest equip, perquè els futbolistes que dirigeix Dani Martínez, un tècnic de la casa, són de gran qualitat. Destaquen els ofensius Sergi Teixidó, Camprubí (Martorell), Claudi i Romo (Sant Joan Despí). Hi posa l'experiència el central Ivo, un futbolista amb llarga trajectòria a Segona B.

Plantilla:
Porters: Sergi Ubach i David Atienza (Alfaro)
Defenses: Ivo (Maneresa), Gerard (Martorell), Cebrià (Badalona, juvenil), Pere Pérez (Marianao Poblet B), Dani Amante (Olesa) i Dos Santos (Marianao Poblet B)
Migcampistes: Ivan Piñol (Horta), Raúl Hernández (Cornellà, juvenil), Ismael Iglesias (Marianao Poblet B), Guijarro (Marianao Poblet B), Javi Rodríguez i Marc Busquets (Marianao Poblet B).
Davanters: Romo (Sant Joan Despí), Camprubí (Martorell), Carlos Asensio (Mariano Poblet B), Claudi Pérez i Sergi Teixidó.


Dades del club
Any de fundació: 1976. Fusionat l'any 1994 amb el Poblet
President: Alonso Conejo
Estadi: Municipal de Marianao
Aforament: 1.200 espectadors
Temporades a Primera Divisió Catalana: 2
Temporades a Preferent: 6

Últim precedent:
Regional Preferent, grup II, temporada 2007- 2008
Jornada 1 (16 de setembre de 2007) Marianao Poblet 2 (Alberto Padilla, 12' i Alberto Padilla, 53') - Santfeliuenc 0
Jornada 18 (27 de gener de 2008) Santfeliuenc FC 0 - CD Marianao Poblet 0

Agraïm la valuosa col·laboració de Conrado Mena per a l'elaboració de la informació del CD Marianao Poblet

4 comentaris:

Conrad ha dit...

Un apunte.La fusión con el CF Poblet fue en 1994.

saludos y que gane el mejor

Anònim ha dit...

Según la página web del Marianao Poblet -apartado historia- la fusión fue en 1996.

Gracias por tu colaboración.

Conrad ha dit...

Esta mal la información de la web.La temporada 1993-94 el UD Marianao queda 2º en 2ª territorial después del La Gornal del Penedés y le gana la promoción al conjunto de Sabadell, La Planada.A raiz de ahí viene la fusión y la temporada 1994-95 ya está en Primera territorial con el nuevo nombre.

saludos

Anònim ha dit...

Muchas gracias por la información.

Ya está recogida la fecha correcta en los datos del Marianao Poblet.