diumenge, 17 de gener del 2010

Un Santfeliuenc impressionant goleja el Rubí amb un futbol d'altura

SANTFELIUENC FC 3- UE RUBÍ 0
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 250 espectadors
Àrbitre: Severiano Ramos Manzaneque (Delegació de Tarragona)
Temps: 12 graus; cel cobert. Hi va caure un lleuger plogim


Èpica i lírica. El Santfeliuenc va derrotar el Rubí per 3 a 0 en una espectacular festa de futbol. Javi Pozo continua el seu idil·li amb el gol i va signar un Hat trick. Ens equivocaríem, però, si personalitzéssim en la figura d'un futbolista. L'èxit d'aquest equip és haver format un bloc excel·lent que està convencent tothom. Els nostres futbolistes van ser acomiadats amb una ovació eixordadora, merescuda per una primera volta admirable i per moltes altres coses.
Pocs hauríem sospitat minuts abans de començar el santfeliuenc-Rubí que el nostre equip s'emportaria la victòria amb tanta autoritat. Tanmateix hem d'admetre que el Santfe dia rere dia supera totes les proves i amb nota. Un qualificat Rubí es va convertir en una joguina en mans d'un Santfeliuenc irresistible que va completar un primers 45 minuts per emmarcar.
Javi Pozo va fer el primer avís als 6 minuts mitjançant una rematada dins l'àrea que va obligar el veterà porter visitant Moreno a rebutjar amb la punta dels dits. Les bones sensaciones es van transmetre aviat a la graderia. Álex Burch havia trobat ja a la banda esquerra una pista de ball per fer i desfer amb la seva demostrada elegància. El Santfe començava a ensumar el gol. I al minut 24 n'hi va arribar. Una acció genial de Burch per banda esquerra va acabar amb un intent de centrada rematada que topava amb un defensa visistant, la pilota va quedar descontrolada dins l'àrea i qui si no Javi Pozo la va enviar al fons de la xarxa. El Santfeliuenc havia colpejat primer i la narració adquiria bon estil.
El gol va deixar dolgut el Rubi. Quiles i un molt participatiu i taballador Iván Fuentes van esguerrar la rereguarda visitant amb el seu joc entre línies. Tanmateix, els rubinencs van tenir l'empat a tocar quan el brasiler Fernando Kroeff (38') va rematar en solitari i de cap un servei de cantonada. Un petit ensurt que es va esmenar d'immediat quan Javi Pozo va rebre una passada de Jacobo per plantar-se davant el porter visitant a qui va batre amb habilitat i contundència. Javi Pozo viu sota la protecció de la deessa del gol. El segon gol de Pozo posava l'eíleg a una gran primera part en què els blanc-i-blaus van oferir un lloc vistós i precís. Un magnífic excerci d'estil que va encisar els aficionats.
Després de la represa el Rubí va mostrar un rostre completament diferent. L'equip que entrena Daniel Andreu es va llançar amb fúria a l'atac. Alberto va haver de treure sota pals una rematada que buscava de manera indefectibe la xarxa al minut 53. Malgrat la insistent pressió vallesana, el Santfe va saber mantenir la porteria a zero amb ordre defensiu.
El partit va trencar-se quan Jacobo (67') i el rubinenc Vicente (65') havien de marxar del camp abans d'hora per sengles explusions. Arcos va cobrir l'absència del capità santfeliuenc. Els visitants, de mica en mica, van anar perdent pistonada i els nostres van tornar a fer-se amb el control de la navegació fins al punt que el marcador es podria haver ampliat un xic més. Al minut 77 una jugada trenada va acabar amb una rematada franca de Diego es va anar per damunt de la porteria. Qui no estava disposat a perdonar és l'omnipresent Javi Pozo. Un servei habilitat per Diego va anar a parar a les botes de Pozo amb el destí que vostès ja es poden imaginar. Andrés González va aprofitar el tercer gol per substituir un golejador pur que està explotant i de quina manera. L'ovació del respectable va ser de les que fan època.
Amb el partit resolt hi va haver temps perquè l'afició gaudís amb una victòria que deixa el Santfeliuenc amb 30 punts i completa així una primera volta excel·lent. Ens queda l'esperança de veure Les Grases plena i el proper diumenge tenim una ocasió excepcional: Santfeliuenc-Vilafranca... una oportunitat que no podem passar per alt.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Jordi Vidal, Iñaki, Diego, Javi Pozo (Maldonado, 84’), Jacobo, Quiles (Arcos, 69’), Iván Fuentes (Parralejo, 72’) i Álex Burch.
UE Rubí: Moreno, Kiki López, Gerard, Miguel, Pol, Ponsich (Germán, 46’), Genís (Juanito, 76’), Juan Pedro, Pedro, Fernando Kroeff i Ismael (Vicente, 46’).

Gols: 1 - 0 Javi Pozo, 24; 2 – 0 Javi Pozo, 42' ; 3 – 0 Javi Pozo, 82'.
Àrbitre: Severiano Ramos Manzaneque. La seva actuació va ser regular.Va mostar targeta groga els santfeliuencs Dani Sánchez, Jacobo i Quiles; i per als visitants Kiki López, Pol i Vicente. Va expulsar per doble targeta groga Jacobo (67') i amb targeta vermella el visitant Vicente (65')

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc acaba la primera volta en un immillorable vuitè lloc que ens apropa a la permanència, el gran objectiu en l'any de l'estrena a Primera Catalana.
- Excel·lent per als 23 jugadors que fan part d'aquest equip i per a tot el quadre tècnic.
- Javi Pozo manté un idil·li amb el gol. Sis gols en tres partis per a un davanter que, per fi, ha explotat.
- L'afició va saber reconèixer l'equip amb una de les ovacions més entregades de les últimes temporades. Cal anar llimant la fredor entre públic i equip.
- El Rubí és un bon equip que es va trobar amb un Santfeliuenc que travessa un moment molt dolç.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

jesus m. ha dit...
Muy bien!! ataque demoledor y defensa bien conjuntada, donde aveces uno arreglaba el error de un compañero.

Por lo demas haber si podeis seguir asi y que la racha sea cada vez mas grande, ahora toca un rival muy duro, con moral alta y refuerzos que dan un mayor potencial a la plantilla, pero jugando y luchando como el sanfe sabe hacer, los puntos deben de quedarse en casa.

Un saludo y viska el sanfe!!

17 de gener de 2010 16:05

Anònim ha dit...

Anònim ha dit...
¡¡¡Felicidades!!!

Con los años aprenderemos a valorar todo lo que este grupo excepcional de profesionales está dando al club.
Final de la primera vuelta y 30 puntitos en el bolsillo.
Un fútbol de altura para un equipo grande.

Visca el Santfe 2005
Santfe-Vilafranca... cal omplir Les Grases (24-01-2010)

17 de gener de 2010 16:17

Anònim ha dit...

CURRITO ha dit...
espectaculo en las grases, partidazo del santfe contra un buen equipo como el rubi 3-0 sobre todo en la primera parte donde el santfe barrio literalmente del campo al rubi, en la segunda parte aguantamos bien el empuje del rubi sin pasar muchos apuros y salimos bien a la contra. espectacular JAVI POZO este chaval esta en racha y hay que saber aprovecharlo. acaba la primera vuelta y 30 puntos impresionante. ¡¡VISÇA EL SANTFE!!

17 de gener de 2010 16:41

Anònim ha dit...

CHAPARRITO ha dit...
SI,SI,SI, YO ESTUVE ALLÍ, ESCRIBO PORQUE YA NO PUEDO HABLAR , DE LA AFONÍA, MAL DÍA PARA DEJAR DE FUMAR, LA MUJER CONTENTA, HOY NO DISCUTO. JAJAJAJAJAJA.
EL PRÓXIMO DOMINGO ANIMEMOS A NUESTROS AMIGOS PARA QUE VENGAN A ANIMAR AL SANTFE.
DESDE LA PEÑA MALDONADO ASÍ LO HAREMOS

17 de gener de 2010 18:36

Diablo Blanquiazul ha dit...

Felicidades campeones, que sepais que con vuestra entrega y lucha hacéis felices a muchas personas.

Lo dicho el domingo que viene contra el intratable Vilafranca hay que llenar el campo de una vez por todas.

Força Sanfeeeeeeeeee

Anònim ha dit...

Menudo partidazo el de ayer! Si señor!!

Y terminamos la 1ª vuelta a solo 5 puntos del 3er clasificado... Estamos ahi metidos!!

Este domingo partidazo en Les Grasses! Ojala vaya mucha gente y nos lo pasaremos muy bien viendo a este gran santfe.

ANIMO SANTFE!!!

Anònim ha dit...

Partit collonut el del diumnge passat. Amunt Santfeliuenc, el diumenge que ve, guanyarem!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Socio orgulloso de su Santfe,
Tenemos que dar valor a este futbol territorial que ha quedado olvidado. Lo que vimos ayer en Les Grases merece la pena.

Hay que empezar a apoyar al Santfeliuenc de manera decidida.

Anònim ha dit...

castelldefels 5
promesas 8