dilluns, 22 de març de 2010

La contra de la crònica

El futbol o la vida o el futbol com la borsa. Uns dies cap avall uns altres cap amunt. El Santfeliuenc torna a cotitzar a l'alta després d'una gran victòria a domicili en el feu d'un clàssic com el Sants. La permanència ja és a la butxaca i l'èxit està assolit. Ara toca gaudir de deu partits en els que no hem de renunciar a res; no hem de posar tanques al somni i perquè no podem viure una fita història allà pel 6 de juny. Però pas a pas i bona lletra i el que ens toca és pensar amb el CD El Masnou, potser el millor equip de Primera Catalana que arribarà a Les Grases llançat i a només un punt de zona d'ascens. Però si el Santfe suma, per fi, tres punts a Les Grases el superarà. Un dels millors partits que es podrà veure a la territorial catalana en una jornada que fa pinta d'important: Vilafranca-Gramenet B; Montañesa - Marianao Poblet i Tortosa - San Cristóbal conviden a fer moltes cavil·lacions però a nosaltres nomes ens en serveix una: guanyar i si guanyem la cosa farà patxoca.
No cal dir que amb el suport de l'afició del Santfeliuenc, que sabem que existeix, tot pot ser molt més fàcil. Si superem la fredor glacial de Les Grases tindrem molt terreny guanyat. Si el Santfe està de moda als mitjans de comunicació també ho ha d'estar a la ciutat perquè el Santfeliuenc és patrimoni compartit. Qui encara no s'hagi animat a venir a Les Grases aquest diumenge a les 12 del matí té la millor de les ocasions. L'espectacle, l'emoció i el bon futbol estan garantits.

Dia de futbol a La Bàscula. La seu provisional de la UE Sants no té l'aroma a futbol de Magòria... potser mes aviat a ... espai musical?

Un gavadal d'aficionats es va aplegar a la tribuna descoberta

Els aspersors de rec ens van jugar més d'una mala passada

Emotiu minut de silenci acompanyat pel "Cant dels ocells"

El gol de Diego va desfermar l'alegria. Una imatge que ens agrada