dimarts, 2 de març del 2010

Reviu els millors moments del Santfe-San Cristóbal al Facebook de la Penya Dani Maldonado

La Penya Dani Maldonado és una fantàstica iniciativa que no es limita al seu suport actiu al nostre equip durant els partits sinó que va més enllà. Al seu facebook hi podreu trobar un munt de vídeos dels encontres que el primer equip del Santfeliuenc juga a Les Grases. Són petites peces resums que no us podeu perdre. Si els voleu veure heu d'anar a www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=191006986085&ref=nf i registrar-vos. Una gran feina del nostre amic i entusiasta aficionat Manolo Chaparrito.

I d'aquí a pocs dies entrarà en funcionament el nou web/televisió del club Els que encara no ho hàgiu fet ja us podeu subscriure perquè és absolutament de franc i servirà perquè rebeu moltes notícies de l'actualitat del nostre club a través del vostre correu electrònic. Només cal que entreu a www.santfeliuencfc.com o cliqueu a santfeliuencTV, al marge dret del monitor.
I els vídeos de l'infantil i el benjamí
I també podeu seguir gaudint amb els reportatges que prepara el nostre estimat Albert Gracia a les seccions dedicades als nostres equips, que aquesta setmana se centra en els partits Santfeliuenc - Sant Vicenç Agrupació Esportiva i Molins de Rei - Santfeliuenc.

1 comentari:

Anònim ha dit...

buen video i buena jugada del infantil