dijous, 11 de març del 2010

Santfeliuenc - Vilassar de Mar, la nostra gran il·lusió torna a Les Grases

SANTFELIUENC FC - UE VILASSAR DE MAR
Data: diumenge 14 de març
Hora: 12 del matí
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: Lluís Brunner López (Delegació de Girona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca, 89.1 FM ( Marcador Catalunya)
Previsió del temps: 13 graus i cel assolellat


El Santfeliuenc juga a Les Grases un partit transcendental per mantenir les aspiracions fins a final de la competició. El visitant, la UE Vilassar de Mar, és propici ja que ocupa el darrer lloc i gairebé té impossible la permanència; tanmateix seria un greu error confiar-se. Els maresmens, que s'han reforçat amb jugadors amb passat a Tercera Divisió, seran un escull complicat i no regalaran res. Per a diumenge Andrés González recupera Rubén Quiles, una vegada complerta la rigorosa sanció que l'ha deixat fora dels terrenys de joc dues setmanes. Una altra peça cabdal de l'engranatge com Jacobo ja va jugar uns minuts a La Plana de Tàrrega. La moral de l'equip és molt alta i tothom confia a treure tres punts d'or que ens posaríem molt a prop dels tres primers llocs en una jornada amb enfrontaments molt interessants.

Necessiten el suport decidit de Sant Feliu!!!
Som davant d'una altra gran jornada de futbol amb l'equip de la ciutat i cal que tota la gent que estima l'esport i Sant Feliu respongui a la crida del seu Santfe. Amb l'esforç compartit de tots podem seguir somiant a fer història. La directiva fa per tot plegat una crida a tota la societat santfeliuenca perquè vingui aquest diumenge a donar suport l'entitat degana del nostre esport. Estem incrementant la presència de cartells a tots els barris de la ciutat i esperem una resposta clara.
Jornada interessant a Primera Catalana amb enfrontament directes
La jornada pel que fa a la part alta està farcida de partits interessantíssims. El Vilafranca rep un aspirant com el Sants. La Gramenet B visita el feu del Mataró. Per als maresmencs és una final a vida o mort i gairebé l'última espurna d'esperança. A Bou Barris s'hi disputa el partit de la jornada entre Montañesa i Igualada. Si els de l'Anoia no puntuen hauran perdut moltes opcions de lluitar per l'ascens. El San Cristóbal visita un enratxat Poble Sec que no descarta res. Finalment el Masnou, un dels grans favorits, viatja al camp d'un sempre complicat i irregular Rubí.
UE Vilassar de Mar, un equip que ha patit massa el canvi de rumb
El Vilassar de Mar 2009-2010 va sortir amb un projecte radicalment nou que va dipositar confiança en joves futbolistes de la comarca. Ja a les primeres jornades es va veure que el projecte no funcionava i que caldria canviar abans que el desastre no fos més gran. La directiva que presideix Francesc Tolrà va decidir prescindir del tècnic Manolo González per incorporar-ne Manel Moya, l'entrenador que va fer gran el Vilassar a Tercera. L'aterratge de Moya va coincidir amb la incorporació de jugadors amb passat a Tercera com ara Ángel (ex Europa i Premià), Willy (Premià), Juanje, Edgar Santolalla (Llagfostera) i Ivan Villanova. Els resultats, però, no han millorat i l'equip ha perdut 17 partits i només ha aconseguit 3 victòries. De les tres victòries dues han estat a domicili. L'equip tipus que ha fet servir Moya ha estat format per Pecha; Xavili, Ballús, Planes, Ricard Canela; Juanje, Edgar, Willy, Edu Campos; Ángel i Iván Villanova.
Així doncs, malgrat la pèssima classificació del Vilassar de Mar, el Santfeliuenc faria bé de no refiar-se ni un bri d'un rival que ha canviat completament la plantilla a la recerca d'una permanència desesperada que avui sembla lluny.

Primera volta:

Jornada 8 (25 - 10 - 2009) Vilassar de Mar 0 - Santfeliuenc 1 (Ricard Canela, en pròpia porta, 77')

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona previa. L'unic comentar que a l'equip tipus del Vilassar Oriol desde l'arribada de Moya no ha jugat pràcticament; al costat de Ballús com a central està jugant Planes, jove jugador que va arribar del Granollers fa 2 setmanes i que l'any passat estava al Premià juvenil. Esperem veure un bon partit al magnífic camp de les Grases i que guanyi el Vilassar. Salutacions. Mario

jesus m. ha dit...

Haber si esta vez, tenemos suerte con el gol no como el ultimo partido de liga en casa. Asi deseando de que llegue el domingo, para poder disfrutar del futbol!

Un saludo y viska el sanfe!!