divendres, 30 d’abril del 2010

El Santfeliuenc, a per tres punts en el partit més important de la temporada

SANTFELIUENC FC - AD GUÍXOLS
Data: diumenge 2 de maig
Hora: 12 del matí
Jornada: 33
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: Albert López Martínez (Delegació de Barcelona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca, "Marcador Catalunya"
Previsió del temps: 20 graus amb cel amb sol i núvols


Santfeliuenc i Guíxols disputen el primer clàssic dels "Sant Felius"a la nostra ciutat. Un partit que per al nostre equip revesteix una transcendència absoluta ja que si suma els tres punts multiplicaria les opcions de ser entre els tres primers a l'acabament de la jornada. Una jornada en què haurem d'estar amatents també a dos partits: Rubí - Montañesa i sobretot San Cristóbal - Masnou.
El nostre equip arriba a la cita de diumenge amb confiança però també amb responsabilitat, la responsabilitat de trencar amb una mala ratxa persistent a Les Grases. Andrés González sap del potencial de l'equip gironí, que la setmana passada es va desfer del Vilafranca amb comoditat, i no vol cap mena de confiança. La infermeria blanc-i-blava, tot i que encara és bastant plena, va aprimant-se i la setmana passada a Igualada Jordi Parralejo i Álex Burch ja van jugar uns minuts. Caldrà estar atent a l'estat de Francisco, que arrossega alguns problemes físics des de fa deu dies.

L'afició ha de ser protagonista
L'afició a l'esport de Sant Feliu té una cita especial aquest diumenge a Les Grases. El degà de l'esport santfeliuenc té a les mans la possibilitat de lluitar fins a l'acabament de la temporada per pujar a Tercera Divisió, un fet inèdit. Per tot plegat la directiva blanc-i-blava continua amb les seves iniciatives i com ja sabeu cada soci podrà venir acompanyat de dos aficionats que tindran entrada gratuïta. A més, tots els associats a una entitat de Sant Feliu també disposaran d'entrada gratuïta. Una festa del futbol local que volem que sigui compartida.


L'AD Guíxols arriba a Sant Feliu amb relativa tranquil·litat
L'equip de Sant Feliu de Guíxols arriba a la 33ena jornada amb moderada tranquil·litat. La solvent victòria que va aconseguir en la darrera jornada contra el Vilafranca ha situat els blaugrana en onzè lloc amb 42 punts, per bé que els descensos de Terrassa i Gavà a Tercera fan que la forquilla de la permanència s'elevi fins al 15è lloc. El Guíxols és un equip que practica bon fubol, molt creatiu a la parcel·la central amb futbolistes de qualitat com Xavi Martínez, Borja Aleix Feixes i Alberto Jiménez, i molt sòlid a la defensa, amb jugadors amb passat a Tercera com Elies, Deu, Poderoso i el veteraníssim José Luis Gallardo. I no cal oblidar tampoc la potència de Rubén Pérez, un espigat davanter que va ser un malson per a la rereguarda santfeliuenca al partit de la primera volta celebrat al Josep Suñer i Arxer. Nacho Castro, l'entrenador asturià dels ganxons, no podrà disposar de Sergi Pedregosa i Rubén Soler. El basc Gorka Garagarza va causar baixa fa uns mesos. L'equip tipus que ha fet servir Castro en les darreres jornades ha estat format per: Fàbrega; Elies, Cervera, Gallardo, Poderoso; Borja, Xavi Martínez, Marc Teixidor, Alberto Jiménez; Gabriel i Rubén Pérez


Primera volta:
Jornada 14 (5-12-2009)
AD Guíxols 1 (Rubén Pérez, 36') - Santfeliuenc 1 (Javi Pozo, 81')

Els dos equips més destacats que representen Sant Feliu van coincidir per primer cop a la seva història el passat 5 de desembre al Josep Suñer i Arxer