dijous, 22 d’abril del 2010

El Santfeliuenc viatja a Igualada carregat d'i·lusió

CF IGUALADA - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 25 d'abril
Hora: 17
Jornada: 32
Estadi: Les Comes
Àrbitre: David Rodríguez Carballas (Delegació de Barcelona)
Radio o TV: Ràdio Igualada.
Previsió del temps: temperatura de 19 graus. Cel amb sol i núvols


La temporada més bonica i i·lusionant del Santfeliuenc inicia la recta final. Queda lluny aquell dia d'agost en què els nostres jugadors van retornar de les vacances amb una magnífica i merescuda nova sota el braç: que el Santfe era equip de Primera Catalana. I amb aquestes estàvem quan els nostres futbolistes ens van demostrar amb la seva dedicació aplicada jornada rere jornada que l'ascens no havia estat un regal federatiu, ni una carta atorgada. I des d'aquesta perspectiva d'orgull per una temporada sensacional que ha servit per posar el nostre equip al mapa del futbol català i al dels mitjans de comunicació com mai en 104 anys d'història, enfilem els darrers set partits. Set partits que han de caure com un degotall d'il·lusió, sense cap dramatisme i sí plens d'alegria. L'èxit ja és un fet i ara només cal seguir creixent amb un projecte del Santfeliuenc per a Sant Feliu. Per a tota la ciutadania que ens ha fet costat.
Andrés González, que va rebre la millor de les notícies el passat dimarts, ha preparat un partit que tothom considera una prova de foc. L'Igualada és un equip exigent i ben treballat i el camp de Les Comes un magnífic escenari per tornar a mirar de repetir l'esplèndida ratxa a domicili.
L'aspecte més negatiu és que la infermeria s'ha anat engreixant. Albert Duran serà baixa pel que resta de competició ja que es va sotmetre a una operació; i també són baixa de diversa durada Hinojo, Parralejo i Dani Texeira. Álex Burch enfila la part final de la recuperació. De ben segur, però, Andrés podrà compondre un onze de garanties.

Les Comes ha de tenir color santfeliuenc
El Santfeliuenc és a només un punt de posicions d'ascens a Tercera Divisió. L'ocasió, doncs, mereix que el nostre primer equip estigui acompanyat de veus de suport. Una tarda a la capital de l'Anoia per veure un partit amb sabor a Tercera Divisió paga la pena.

El CF Igualada arriba a la part final de la lliga mirant de reüll la Tercera Divisió
El CF Igualada 2009-2010 s'ha caracteritzat per la regularitat. Sense fer una competició espectacular, els futbolistes que entrena José Luis Ruiz s'han mantigut a la part noble de la classificació i a manca de set jornades són amb 50 punts a dos de posicions d'ascens. El veterà Jose Luis Ruiz es un tècnic exigent amb un llarg recorregut a Tercera Divisió al que li agrada un futbol ordenat i de lluita constant. Ja ho vam poder copsar al partit d'anada jugat a Les Grases on els igualadins es van imposar per 0 a 1 en un matx molt competit. El Santfeliuenc va ensopegar en tres cops amb el pal. L'entrenador dels de l'Anoia ha fet servir en les últimes jornades un onze tipus format per Yannick; Cristian, Torres, Edu Cortada, Paquito; Jesús, Enric, Isma, Pedro; Mili i Gerard.

Primera volta
(jornada 13, 29 de novembre de 2009)
Santfeliuenc FC 0 - CF Igualada 1 (Enric, 38')

Imatge de la tribuna de Les Comes. Un estadi inaugurat el 21 d'agost de 1986 que té un aforament per a 4.000 persones