diumenge, 18 d’abril del 2010

La contra de la crònica

Veure l'ampolla mig plena o mig buida. Aquesta és la qüestió. Nosaltres ens quedem decididament amb l'ampolla mig plena perquè el Santfeliuenc està fent una temporada excepcional i malgrat que fallem tant i tan repetidament a Les Grases som a només un puntet de posició d'ascens a Tercera Divisió. Qui ens ho hagués dit aquell 3 d'agost en què la Federació Catalana de Futbol ens va confirmar que érem equip de Primera Divisió Catalana... i no pas de rebot sino per mèrits demostrats damunt el terreny de joc.
I parlant de la Federació Catalana, el seu president, Jordi Casals, ens va honorar amb la seva presència i va complir la promesa que va contreure amb Alberto Prieto. Des del Santfeliuenc Futbol Club volem agrair de tot cor la gentil visita del màxim representant del nostre futbol que en tot moment es va mostrar sensible amb les peticions del nostre club i es va interessar pel dia a dia d'una entitat centenària i degana al Baix Llobregat. També agraïm la visita del delegat federatiu del Baix Llobregat, Àngel Galiana, i del Regidor d'Esports i Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Feliu, Joan Grisó. El nostre alcalde, Juan Antonio Vázquez, no ens va poder acompanyar per un lleu problema físic del que esperem ja estigui restablert. Comptem amb el suport de l'alcalde per a futurs compromisos.
I el proper diumenge rumb a Les Comes d'Igualada. Un escenari esplèndid perquè el Santfe segueixi eixamplant la llegenda d'equip poderosíssim a domicili. Serà una nova final i necessitem el suport de l'afició. Tenim la convicció que amb l'esforç de tothom podem assolir una fita que seria històrica i que canviaria la vida del club. Som en el bon camí.
Alberto Prieto conversa amb Jordi Casals i Àngel Galiana

Joan Grisó no es va voler perdre el partit d'un Santfe que és la gran revelació a Primera catalana

Andrés Gil té cura que tot estigui a punt

Els minuts previs a un partit que no ens va donar la victòria que buscàvem

Per fi la bandera del Santfe va poder lluir

El Parc Esportiu de Les Grases va presentar un bon aspecte de públic tant a la graderia supletòria com a la zona de general. L'afició va estar molt ficada amb l'equip.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sin ganas de polemizar, no creeis que falta otro mástil y otra bandera acompañando estas dos?

Anònim ha dit...

Creemos que sí y trataremos de solucinarlo ràpido.

Gracias.