dimarts, 1 de juny del 2010

Aquest dissabte a les 19 hores tots serem Club Bàsquet Santfeliuenc

Els nostres amics del Club Bàsquet Santfeliuenc són a un pas de proclamar-se campions de la Lliga EBA. Per això hauran de superar els 14 punts d'avantatge que al partit d'anada va aconseguir el Reale Ciudad Real (95 a 81). En el bàsquet 14 punts són una xifra remuntable i més si pensem en la qualitat de l'equip de Sant Feliu i en el gran suport de l'afició que s'aplegarà dissabte al Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro.
Des del Santfeliuenc Futbol Club demanem el suport i l'assistència de la nostra afició i de tota la ciutat per al partit més important de bàsquet que mai s'ha jugat a Sant Feliu. L'entrada será de franc i la directiva del nostre club germà prepara un seguit d'actes al llarg del dia. Per a més informació consulteu http://www.cbsantfeliuenc.com/ i http://www.esportblanciblau.wordpress.com/
Recordeu, aquest dissabte a les 19 hores, Club Bàsquet Santfeliuenc - Reale Ciudad Real, un magnífic regal per a tot Sant Feliu en el comiat de la temporada esportiva oficial. No t'ho perdis!!!