dimarts, 8 de juny del 2010

El Santfeliuenc FC reconegut com a equip revelació del futbol català per Ràdio Marca Barcelona

Ràdio Marca Barcelona ha guardonat al Santfeliuenc Futbol Club com a equip revelació del futbol català. L'emissora esportiva atorga cada any els trofeus als millors jugadors, entrenadors, clubs i àrbitres del nostre futbol. Els especialistes, redactors i col·laboradors del programa Marcador Catalunya, que tots els diumenges porta la veu del futbol català a les ones, han escollit al nostre històric Santfe com l'equip revelació de Catalunya. Un guardó de prestigi que premia una temporada excepcional i que suposa un esperó més en la projecció social del club.
El Santfeliuenc recollirà el guardó el proper dimarts 15 de juny durant la Gran Festa del Futbol Català que se celebrarà al Llac d'Ariadna, un restaurant que es troba a Sant Boi de Llobregat (Ronda de Sant Ramón 157, Parc de la Muntanyeta, al costat del camp de futbol del Santboià FC).
És el segon reconeixement que rep el nostre primer equip en tres dies, ja que el passat dissabte va recollir el trofeu al millor equip de l'esport local conjuntament amb el Club Bàsquet Santfeliuenc en el marc de la Novena Festa de l'Esport.


Iñaki, un motor de 3420 minuts
El central del Santfe Iñaki Andreu ha estat un dels protagonistes de la Primera Divisió Catalana ja que no s'ha perdut ni un sol minut al llarg de la temporada. Iñaki ha jugat els 38 partits oficials, el que vol dir que durant 3420 minuts sense interrupció ha portat la samarreta blanc-i-blava santfeliuenca. Els porters Joan Pardo (Gimnàstica Iberiana), Buendía (Peralada) i Óscar (San Cristóbal); el defensa Kiki López (Rubí); i el migcentre Pijoan (Tàrrega) completen el quadre d'honor dels "maratonians" de la temporada 2009 - 2010 a la Primera Divisió Catalana. Tot un mèrit d'un futbolista magnífic que ha complert el segon any al nostre club ensenyant-nos el seu mestratge.

1 comentari:

Diablo Blanquiazul ha dit...

Felicidades al equipo y cuerpo técnico por este reconocimiento que pone un broche de oro a esta histórica temporada.

Iñaki, uno de los mejores centrales que han vestido la camiseta blanquiazul, esperemos que siga la proxima temporada. Un gran profesional!!!!

FORÇA SANTFEEEEEEEEE