divendres, 13 d’agost del 2010

Futbol entre la tempesta

El segon amistós de pretemporada per al Santfe va tenir un convidat d'excepció: la pluja, la pluja torrencial. I és que a l'hora d'inici del partit una espectacular tempesta acompanyada de llamps, trons i vent va convertir el Parc Esportiu de Les Grases en una mena d'infern. Els aficionats van haver de girar cua i marxar cap a casa per arrecerar-se d'una nit de tempesta. Una desena de valents va suportar les adversíssimes condicions i va presencir un partit que, sorprenentment, es va jugar amb normalitat. A la segona part no hi va caure ni una sola gota. El magnífic drenatge de la gespa artificial va absorbir els molts litres caiguts en menys d'una hora.


L'Europa supera un Santfe encara poc rodat

L'Europa va demostrar el seu potencial i el moment dolç que travessa en derrotar el Santfe per 1 a 4. El resultat, però, és un xic excessiu perquè el Santfeliuenc va jugar bé i va tenir ocasions sobretot al segon temps. Els graciencs van demostrar qualitat, practicitat i seguretat; el Santfeliuenc hi va oposar entusiasme i ordre davant un equip amb més dies de pretemporada. Sascha es va estrenar com a golejador al minut 55 en culminar una bonica jugada iniciada per banda dreta. En definitiva, el Santfeliuenc suma minuts que és el que importa per tal d'arribar al 5 de setembre en condicions d'afrontar amb garanties l'estrena davant l'Olímpic Can Fatjó.

SANTFELIUENC FC: Albert Durán, Dani Sánchez, Alberto, Joserra, Iñaki, Diego, Javi, Maldonado, Sascha, Iván Fuentes i Dani Texeira. També van jugar: Cristian, Nando, Edgar, Hinojo, Álex Burch i Parralejo.
CE EUROPA: Belsun, Fernando, Aitor Olmo, Pociello, Diego, Guzmán, Nefta, Delmàs, Jordi Sánchez, Gatell i Aitor González. També van jugar: Alberto, Cano, Remo, Cebri, Rovira, Valderas, Narcís i Ivan Álvarez.

Gols: 0-1, Delmàs, 21'; 0-2, Cebri, 54'; 1-2 Sasha, 55'; 1-3, Rovira, 63'; 1-4, Gatell, 90'.

Àrbitre: Gusi. Sense cap problema no va haver de treure cap targeta.

Incidències: Parc Esportiu de Les Grases. L'espectacular vandaval de pluja, vent i trons va obligar els espectadors a marxar a casa. Al final, deu persones es van atrevir a desafiar el temps per veure un dels partits més solitaris a què hom hi ha assistit. Presència del president del CE Europa, Guillaume de Bode, que va ser guardonat per la directiva santfeliuenca amb un llibre del nostre Centenari.

I diumenge... a Cornellà

El nostre equip jugarà el tercer amistós al Municipal de la Via Fèrria contra la UE Cornellà, equip que milita a Tercera Divisió. El partit començarà a les 20 hores.


Agraïm la col·laboració del Cap de Premsa del CE Europa, Àngel Garreta, que ens ha facilitat gentilment les imatges. www.ceeuropa.cat