divendres, 24 de setembre de 2010

Notícia important: Santfeliuenc Futbol Club i AE CFA Sant Feliu de Llobregat acorden l'afiliació

El Santfeliuenc Futbol Club i l'AE CFA Sant Feliu de Llobregat han segallat l'acord d'afiliació que entrarà en vigor aquesta temporada i que tindrà una durada de dos anys. Aquest acord és un primer pas encaminat de manera decidida a la fusió entre totes dues entitats i la construcció d'un projecte esportiu unificat que sumi interessos dins l'esport de la nostra ciutat.
Santfeliuenc i AE CFA apleguen 25 equips de futbol base que començaran a traballar de manera mancomunada per bé que durant aquest dos primers anys mantindran la seva autonomia organitzativa.
Un pas, doncs, transcendental per al nostre històric club i que definirà el trajecte a seguir en les properes temporades amb l'objectiu de créixer socialment, esportivament i projectar encara amb més força la imatge de Sant Feliu a través del Santfeliuenc Futbol Club.


1 comentari:

Diablo Blanquiazul ha dit...

Felicidades por la afiliación, es un primer paso para el avance de un futbol en Sant Feliu de calidad, y que todos nos agrupemos en aunar esfuerzos para conseguirlo por el bien de nuestro querido pueblo, y no tengamos que mirar a los pueblos vecinos con una cierta envidia sana. Aún queda mucho trabajo por delante pero esperemos que este primer paso tenga la continuidad deseada para conseguir un proyecto de ciudad unificado. Y todos nos sentamos complices y participes del crecimiento social, estructural del Santfeliuenc.

Saludos