dijous, 30 de setembre del 2010

Santfeliuenc - Sants, duel entre clàssics a Les Grases

SANTFELIUENC FC - UE SANTS
Data: diumenge 3 d'octubre
Hora: 12 del matí
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: Sergi Rigau García (Girona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca i Sants 3 Ràdio
Previsió del temps: 23 graus amb cel cobert

Ja no es pot fallar més a Les Grases. El Santfeliuenc ha d'acabar de manera decidida amb una ratxa negativa que dóna per al 2010 uns números estranys al nostre feu: 4 victòries, 7 empats i 2 derrotes. Números especialment estranys si tenim present que el Santfeliuenc en aquest 2010 ha ocupat llocs capdavanters a la classificació. La victòria a Blanes ha de trobar continuïtat davat un Sants de trajectòria discreta en l'inici de la lliga però que tradicionalment és un rival exigent. També l'Igualada havia tingut un inici discret i ja sabem com va anar la cosa així que més val no badar-hi.
Per a diumenge, Andrés González tornarà a tenir la infermeria plena: Álex Burch, Parralejo i Iván Fuentes, i haurem d'estar atents al procés de recuperació d'un futbolista que marca diferències com Rubén Quiles.

Crida a l'afició
La directiva del Santfeliuenc torna a fer una crida a tota l'afició perquè ens acompanyeu. El Santfeliuenc - Sants és un clàssic del futbol català i una bona oportunitat per gaudir amb l'equip que porta el nom de Sant Feliu arreu en una gran categoria. No t'ho perdis i vine a passar un diumenge inoblidable a Les Grases!!!
Us recordem que el servei de bar i restauració del Parc Esportiu de Les Grases és obert des de les 9:30 del matí.

El Socis de l'AE CFA Escola de Futbol Sant Feliu tindran entrada gratuïta durant tota la lliga
Com ja us vam informar Santfeliuenc i AE CFA Escola de Futbol Sant Feliu van segellar l'acord d'afiliació per a les dues properes temporades amb l'objectiu de posar els fonaments per a una futura i propera fusió. Per tal motiu tots els socis del CFA gaudiran d'entrada gratuïta per als partits que el nostre Primer Equip jugui a Les Grases mostrant el seu carnet a la taquilla.

La UE Sants, en busca d'una bona classificació malgrat un inici discret
L'històric Sants visitará Sant Feliu per cinquena temporada consecutiva. Així doncs parlem d'un partit entre vells coneguts que tradicionalment ofereix bon futbol, emoció i igualtat.
Potser s'esperava un xic més del Sants en l'inici de lliga. Els blanc-i-verds van obtenir el seu primer triomf el passat diumenge contra el Montcada i a hores d'ara són dissetens amb quatre punts. Pep Marguí, l'entrenador que va tornar a Primera Catalana a l'equip suma la tercera temporada a la banqueta d'un equip que conserva la base de l'any passat, amb la baixa més que notable de l'habilidós David Haro, una de les grans revelacions de la temporada passada que no ha passat desapercebuda al Prat de Miguel López i ja triomfa a Tercera. Les incorporacions procedents del San Cristóbal reforcen la cobertura. Al popular barri barcelonès suspiren perquè arribin els gols de Marcos Forzinetti, Dani Acosta i Cano per començar a creure en un projecte que ha d'anar posant un històric en el seu lloc. Per a diumenge, Marguí no podrà comptar amb el central Rangel, que ha estat castigat amb un partit de sanció ja que va veure targeta vermella en la passada jornada. Amb la nova normativa, una targeta vermella suposa un partit de sanció.
Dades del club:
Any de fundació: 1922.
President: Vicenç Bellido.
Estadi: Magòria. Inaugurat l'any 1984. De manera provisonal aquesta temporada juga per segon any al Complex Esportiu de La Bàscula.
Aforament: 1.500 espectadors.
Temporades a tercera Divisió: 28.



Plantilla:
Porters: Carles Carulla (Poble Sec) i Jordi Seleone (Sant Ignasi).
Defenses: Carlos Rangel, Óscar, Rueda (San Cristóbal), Miguel Ángel (San Cristóbal), Uri (Sant Ildefons), Cristian Fabregat i Núñez (juvenil).
Migcampistes: Xavi Pascual, Fran Avilés (juvenil), Peque, Manu Molina (Mataró), Edu (juvenil)i Urrutia (juvenil).
Davanters: Marcos Forzinetti, Cano, Acosta, Hamza (Martinenc), Gala (juvenil), Bejarano (juvenil) i Marcos (Alfaro).
Entrenador:
Pep Marguí.


Últim precedent:
Jornada 9 (1 de novembre 2009) Santfeliuenc 0 - Sants 1 (Marcos Forzinetti, 39')
Jornada 28 (21 de març 2010) Sants 1 (David Haro, 9') - Santfeliuenc 2 (Quiles, 39' i Diego, 57')