diumenge, 19 de setembre del 2010

Una història que comença bé acaba amb dura derrota

SANTFELIUENC FC 1 (Jacobo, 13') - CF IGUALADA 3 (Gumà, 18'; Jesús, 66' i Enric, 94')
Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 250 espectadors
Àrbitre: David Rodríguez Carballas (Delegació de Barcelona)

Temperatura: 21 graus i cel assolellat

El que podia haver estat una bona història es va acabar torçant tant i tant que finalment l'Igualada es va emportar els tres punts en vèncer per un decebedor i gelador 1 a 3. El Santfeliuenc va fer uns primers minuts interessants, continuant amb la bona línia mostrada el passat diumenge a Olesa, però de mica en mica va anar diluint-se fins caure a les xarxes teixides pels igualadins. Una jugada clau va marcar a foc el desenllaç: Diego Naranjo va fallar un penal al minut 56, un penal que ens hauria posat amb avantatge. Amb el Santfe abocat de manera destarotada a l'atac, l'Igualada va sentenciar de manera molt crua.
I el cert és que el relat va començar bé. El Santfe va sortir amb esma i dominant amb senzillesa. Alberto va fer una magnífica jugada al minut 12 per banda esquerra que va rematar desviada de cap Javi Pozo. Jacobo, un minut més tard, va inaugurar el marcador en culminar una jugada de mestre en què es va desfer de tres jugadors igualadins per connectar una rematada col·locada. El partit semblava molt controlat i l'afició començava a il·lusionar-se. Tanmateix en una acció sense aparent perill i que havia nascut en una falta a la zona de mitjos va acabar amb una rematada en posició acrobàtica -una mitja xilena cassolana i no gaire potent- de Gumà que va superar Carlos, que es trobava un xic avançat. En cinc minuts els igualadins havien restablert l'empat. D'aquí a l'acabament del primer acte es va imposar l'equilibri enmig d'un joc anodí i amb poca inventiva ofensiva. El Santfeliuenc havia de recuperar el manual per tornar al seu sistema de joc.
Després de la represa els blanc-i-blaus van sortir amb força i creant perill. Fruit de la intensa pressió santfeliuenca la defensa visitant va cometre un clar penal sobre Alberto. Tanmateix Diego no el va poder transformar i es va topar amb Jaume Albert. L'errada va esperonar els visitants que, de mica en mica i sense massa brillantor, es van anar apropant a la porteria de Carlos. Al minut 66 un tret col·locadíssim des de la balconada de l'àrea de Jesús va acabar al fons de la xarxa. Una galleda d'aigua freda de la qual el Santfeliuenc no es va poder refer malgrat que Edgar, Sascha i Javi Pozo van coquetejar amb l'empat. La sort no ens va acabar de somriure ni tampoc vam tenir la convicció necessària per canviar un escenari delicat. A les acaballes i amb el Santfe capcot, Enric va donar la crua puntilla.
No podem abaixar els braços i cal seguir treballant amb ganes perquè ens queda una llarguíssima travessia. L'equip anirà a més i els bons resultats arribaran. Deixem treballar amb tranquil·litat. Els millors estudiants tenen un dia esquerp.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Joserra, Iñaki, Jacobo (Arcos, 77’), Diego, Maldonado (Edgar, 61’), Javi Pozo, Dani Texeira (Sascha, 69’) i Iván Fuentes.
CF Igualada: Jaume Albert, Oriol, Baraldés, Ribalta, Torres, Jesús (Marc, 81’), Edu, Gumà, Gerard (Mili, 85’), Isma (Enric, 72’) i Rubén Epitié.

Gols: 1 – 0, Jacobo, 13’; 1 – 1, Gumà, 18’; 1 – 2, Jesús, 66’; 1 – 3, Enric, 94’.
Àrbitre: David Rodríguez Carballas. La seva actuació va ser dolenta ja que va buscar de manera absurda el protagonisme en un partit comodíssim. Va ensenyar targeta groga als santfeliuencs
Alberto, Javi Pozo, Sascha i Joserra; i als visitant Jaume Albert. Va expulsar amb vermella directa el segon entrenador del Santfeliuenc, Gusi.
Incidències: A l'inici del segon temps es va fer un minut de silenci en record de l'àvia del nostre jugador, Alberto Esteban Vega.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc segueix amb els problemes a Les Grases. Estem convençuts que aquest equip té capacitat i consistència per canviar un dinàmica preocupant.
- El penal errat va fer mal. Diego no acostuma a perdonar però el porter de l'Igualada li va endevinar la intenció.
- Gran gol del mestre Jacobo que segueix regalant-nos bon futbol i ofici.
- L'Igualada va tirar d'un repertori no gaire brillant per assolir un resultat excessiu però que li serveix per esmenar un inici discret.


Aquest gran equip es mereix tot el nostre suport
L'Igualada va tornar a guanyar per segona temporada a Les Grases

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Efectivamente, la jugada clave del partido fue el penal. Me atrevo a decir que Diego no fue quien erró el lanzamiento, sinó que Jaume Albert mostró su lado más profesional demostrando el por qué proviene de un segunda división.
En todo momento el equipo local fue el guinista del partido. El único que tenía una idea clara de juego que sin duda buscaba la velocidad de sus puntas, en concreto Teixeira. Pero que de nuevo se encontraban con un acertadísimo portero Igualadino.
Resultado excesivo a mi juicio.
A destacar sin lugar a dudas al portero visitante Jaime y el gol de Jacobo.

Un saludo.

Anònim ha dit...

Toda la razón. Extraordinario portero igualadino Jaume Albert.
Sinceramente creo que la clave de la derrota local la ha marcado el portero visitante.
Joven, con caracter, decisivo, rápido, seguro y muy técnico.
Animo Sanfe!!!