divendres, 15 d’octubre del 2010

El Santfeliuenc viatja a Vilassar de Mar amb ganes de reivindicar-se

UE VILASSAR MAR - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 17 d'octubre
Hora: 12 del matí
Jornada: 8
Estadi: Municipal Xevi Ramon
Àrbitre: Israel García Membrive (Delegació de Girona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca, 89.1 FM ( Marcador Catalunya) i Vilassar de Mar Televisió (retransmissió del partit en directe)
Previsió del temps: 17 graus i cel amb sol i núvols

Després de l'atziaga tarda de dimarts el Santfeliuenc viatjarà al Xevi Ramon Vilassar de Mar amb el propòsit d'esmenar el rumb, millorar la imatge i retrobar-se amb la victòria, una cosa que passa sovint quan el nostre equip oficia de visitant. Els jugadors que entrena Andrés González han de tornar al camí que tots volem i coneixem. La visita a Vilassar no serà fàcil però el Santfe reacciona en les pitjors circumstàncies i amb tranquil·litat i una moderada dosi de confiança les coses tornaran a reeixir.
Per al partit de diumenge, els blanc-i-blaus no podran comptar amb el jove central Joserra, que ha estat sancionat amb un partit arran la seva expulsió contra la Iberiana (recordem que enguany la normativa territorial de sancions s'unifica amb les de competicions estatals i uan expulsió suposa una jornada de descans) ni tampoc amb Iván Fuentes, Hinojo i Maldonado.

Presentació repetida i festa grosa
Tal com va passar la temporada passada de nou la visita del Santfeliuenc serà aprofitada per la directiva maresmenca per fer la presentació dels seus 560 futbolistes. El Vilassr de Mar prepara una festa de traca i mocador que comptarà amb un gran desplegament de mitjans de comunicació que seguiran l'acte així com el partit entre Vilassar i Santfeliuenc. Tant de bo el Santfe repeteixi el marcador de la temporada passada i ens regali tres punts.

La UE Vilassar de Mar mira de consolidar-se amb un equip més competitiu
El Vilassar de Mar va viure la temporada passada un malson. Els del Maresme van habitar tota la lliga en posicions de descens i només una reacció miraculosa de darrera hora, i que es va encetar a Les Grases propiciada pels reforços, va fer que fugissin dels tres llocs de descens. Finalment gràcies a la renúncia del Cassà a prendre part a Tercera Divisió va evitar-hi el descens no compensat. La base de l'equip que va acabar la lliga passada es la que enguany ha nodrit un projecte molt més competitiu que segueix encapçalat per Manel Moya, l'enginyer del miracle i un tècnic molt valorat a terres del Maresme. Si Àngel López, Iván Villanova o Sergio Cobo tenen la punteria tan esmolada com en els darrers mesos de competició el Vilassar s'oblidarà de males històries i podrà passar un any tranquil.



Plantilla:
Porters: Rafa (Cerceda) i Carrión (juvenil).
Defenses:
Jordi Ballús, Jordi Planes, Gerard Roses, Xavili, Arnau García (juvenil), Antonio (juvenil), Dani Prieto (Vilassar de Dalt) i Carmona (Mataró).
Migcampistes:
Edu Domingo, Borja Lozano, Isaac Maldonado, Mendoza (Granollers), Adri Pampliega (juvenil), Álex Vílchez i Rodri (Terrassa).
Davanters:
Aliou (San Cristóbal), Àngel López, Sergio Cobo, Iván Villanova, Joan Brullet (Granollers) i Sergio Pérez (Badalona, juvenil).
Entrenador:
Manel Moya.


Últim precedent:

Temporada 2010 - 2011, Primera Divisio Catalana

Jornada 8 (25-10-2019) Vilassar de Mar 0 - Santfeliuenc 1 (Ricard Canela, autogol, 77')
Jornada 27 (14-03-2010) Santfeliuenc 3 (Álex Burch, 6'; Diego, 30 i Javi Pozo, 55') - Vilassar de Mar 4 (Sergio Cobo, 33'; Ballús, 69'; Àngel, 83' i Michael, 85')