dilluns, 4 d’octubre del 2010

La contra de la crònica

El Santfe-Sants no va decebre i si alguna cosa no hi va faltar a aquest duel entre clàssics va ser emoció. Sascha va col·locar la cirereta a una victòria patida i ajustadíssima que retorna al nostre equip als llocs calents de la classificació. Queda moltíssima història per endavant però estem convençuts que ens divertirem i sense posar un límit exagerat a la nostra il·lusió de ben segur tornarem a ser competitius en una categoria de prestigi que projecta el nom de la ciutat en molts mitjans de comunicació. Avui el Santfeliuenc és de nou protagonista a Mundo Deportivo amb crònica i foto de Javi Pozo, i El 9 Esportiu dedica un terç de pàgina a la nostra victòria bo i destacant l'actuació del golejador Sascha.
Ens va agradar la victòria i també ens va agradar el bon ambient que es respirava a Les Grases. De mica en mica el club creix socialment i això és la millor de les victòries. Cada jornada són mes els ciutadans que decideixen donar el pas i fer-se socis. Aquest és el camí i tot i que encara necessitem més i més suport, a poc a poc anem fent camí i això pels qui treballem pel club és enormement gratificant.
El proper diumenge o dissabte, encara està pendent de confirmació l'horari ja que dimarts 12 d'octubre hi haurà jornada entre setmana, el Santfe de la il·lusió farà un llarg viatge rumb a Tortosa a la recerca de tres punts. La temporada passada al magnífic estadi tortosí va ser prou propici i vam aconseguir tres punts que ens apropaven al somni de Tercera Divisió.

La botifarrada va fer que a les 11:30 del matí ja hi hagués expectació

El gran Chef Félix va tornar a dominar l'art dels fogons

Alguns dels nostres millors aficionats ja vénen equipats. A veure si l'exemple es generalitza i eixamplem el merchandising

El Parc Esportiu de Les Grases oferia un bon aspecte

Manuel Cano i Gerardo Díaz a la sala de màquines controlant que tot funcioni i els espectadors rebin la informació que es mereix un equip de Primera Catalana

El 9 Esportiu, que s'edita junt amb els diaris en llengua catalana l'Avui i El Punt ofereix als seus lectors una llarga crònica de la victòria del Santfe

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Grande Santfe! Aunque la 1ª parte fue bastante mala al final nos llevamos los 3 puntos que es lo importante! En Tortosa serán 3 puntos más!

A ha dit...

Jugamos mal pero ganamos. Tal como vamos en la clasificación ya nos sirve!

Por cierto, las instalaciones de Las Grases además de deficientes son peligrosas; en 3 partidos, 2 picadas de avispas! El Ayuntamiento debe intervenir ya!

Sanfe, ya miramos hacía arriba!

jesus m. ha dit...

Hace escasos minutos, estubo Sascha hablando con Ricard Vicente en radio marca, donde fue muy claro y directo en sus contestaciones.

Un saludo y viska el Sanfe!!