divendres, 26 de novembre del 2010

El Santfeliuenc rep al millor Olot de les darreres dècades

SANTFELIUENC FC - UE OLOT
Data: diumenge 28 de novembre
Hora: 12
Jornada: 14
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: David Congost Larrosa (Delegació de Sabadell)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona
Previsió del temps: 10 graus. Cel amb sol i núvols

Partit interessantíssim el que aquest diumenge es jugarà a Les Grases entre dos clàssics, Santfeliuenc FC i UE Olot, en un duel estranyament inèdit. La visita del poderós equip de la capital de La Garrotxa arriba en un bon moment ja que el Santfe ha experimentat un notable creixement en el seu joc que s'ha traduït a la vegada en bons resultats. Una victòria contra els olotins suposaria una recuperació absoluta i ens deixaria en una zona tranquil·la i no gaire lluny dels llocs capdavanters.
Per a diumenge, Andrés González no podrà comptar amb el concurs del lesionat Hinojo, que ja ha començat el tram final de la recuperació, ni amb el sancionat Javi Pozo. D'altra banda, el defensa Nando, que havia arribat a Sant Feliu aquest estiu, ha decidit no continuar en el club. Nosaltres agraïm l'esforç de Nando durant aquests mesos i el desitgem molta sort.

Necessitem tot el vostre suport!
Un cop més apel·lem al suport de tota l'afició de Sant Feliu. Un Santfeliuenc - Olot és un reclam més que interessant perquè ens feu companyia i decidiu donar el vostre suport a l'històric equip de la ciutat. I qui encara no sigui soci ja ha arribat l'hora de ser-ne: us podeu adreçar als nostres responsables de taquilla que us donaran acomplida informació per viure la passió per una entitat que la propera setmana fa 105 anys.
Jornada de dol per la mort de l'avi de Dani Maldonado
Volem expressar el nostre més sentit condol per la mort de l'avi del nostre jugador del primer equip i format a planter Dani Maldonado. Una forta abraçada de solidaritat per a tota la famíla Maldonado Lorente en aquestes hores tan complicades.

UE Olot, un dels grans del futbol català que mira a Tercera Divisió
La UE Olot arribarà a Sant Feliu amb una ratxa de sis victòries consecutives. La directiva garrotxina que presideix Joan Agustí es va proposar de redreçar la trajectòria esportiva d'un equip que havia caigut al pou de Primera Territorial, una categoria molt per sota a la història d'un club fundat el 1922 i que havia jugat 24 temporades a Tercera Divisió. Amb poc menys de dos anys l'Olot ha recuperat dues categories i enguany segueix la seva progressió i després de la victòria contra el Blanes ja comparteix el primer lloc amb Vic i Tàrrega amb 27 punts. L'equip que entrena Nitus Santos rep molt pocs gols-només vuit en 13 partits- i hi té una parella ofensiva que no perdona formada per Robert i Dani Alonso. Una de les plantilles més completes de Primera Catalana que disposa de molts bons jugadors gironins que pràcticament en tots els casos han passat per Tercera Divisió. Per a més informació podeu consultar el web oficial http://www.ueolot.com/

Plantilla:
Porters: Albert Reig i Aleix.
Defenses: Hereu (Cassà), Freixa, Xavi Berga, Juanjo, Hostench (juvenil), Àlex Arimany, Edile (UD Salamanca) i David Payán (UE Vic).
Migcampistes: Ferran Grau (Cassà), Pau Cànovas (juvenil), Abel, Villaplana, Roger Vidal i Robín.
Davanters: Marquitos (Peralada), Joan Carré (juvenil), Robert, Dani Alonso i Sergi Arimany (Llagostera).
Entrenador: Joan "Nitus" Santos.

L'Olot visitarà per primera vegada Sant Feliu. Un duel inèdit però molt interessant

1 comentari:

jesus m. ha dit...

Si el punto de inflexion del que se a hablado, se quiere hacer realidad, a luchar y ganar! Estamos con vosotros!!

Un saludo y viska el Sanfe!!