dilluns, 29 de novembre del 2010

La contra de la crònica

Santfeliuenc i Olot, dos clàssics del futbol català, es van creuar per primera vegada. I certament el nostre equip va tornar a donar la cara i la talla contra un rival reforçadísssim que fa pinta de Tercera Divisió i que vol reviure els millors moments de la seva rica història. Anem sumant que això és el que importa i anem acomplint objectius en la nostra segona participació a Primera Catalana.
Si diumenge es van obrir les urnes a les eleccions catalanes, el proper mes de maig se n'obriran per a escollir els representants municipals que regiran la ciutat fins l'any 2015. D'ara endavant tindrem, doncs, cinc mesos per escoltar propostes, promeses i nous plantejaments. I tant de bo ens aquesta legislatura que arrencarà a finals de la primavera de l'any que ve el Santfeliuenc sigui en els caps dels nostres polítics municipals. D'aquest fet en dependrà bona part del nostre projecte de futur.
I el proper diumenge tocarà matinar de valent per tornar a les Terres de l'Ebre. El Santfe visitarà 26 anys després l'estadi de La Devesa de La Ràpita. La darrera vegada que vam visitar aquest escenari es remunta a l'última jornada de la temporada 1983-1984, i és un partit que guardem a la memòria ja que vam salvar la categoria a Primera Regional gràcies a un gol miraculós que va arribar en el temps dedescompte. Un any més tard, Francesc Estrada conduiria el Santfe al seu primer ascens a Preferent.

Rubén Quiles va dedicar el gol al seu amic Dani Maldonado. Un gest de companyerisme i solidaritat

Els rostres d'Andrés González i dels nostres jugadors revelen l'intens fred

La Unió Esportiva Olot va viatjar per primera vegada a Sant Feliu. Els de la pròspera ciutat gerrotxina van demostrar un gran nivell

Un minut de silenci per a una setmana trista per a Dani Maldonado i per a tota la família del FC Santboià

Els nostres aficionats no van deixar sol l'equip malgrat l'intens fred