divendres, 17 de desembre del 2010

El Santfe buscarà donar la sorpresa a Vic per cloure un 2010 excel·lent

UE VIC - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 19 de desembre
Hora: 12
Jornada: 17
Estadi: Municipal de Vic
Àrbitre: Francisco Mur Romeo (Delegació de Barcelona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona
Previsió del temps: 8 graus. Cel amb sol i núvols

El Santfeliuenc acaba el 2010 visitant per primer cop l'Estadi Municipal de Vic per enfrontar-s'hi el líder, la UE Vic. El nostre equip viatja a la capital d'Osona amb poca pressió i sí molta il·lusió ja que l'equip ha sabut fer els deures per tal d'arribar al tram final de la primera volta amb una educada tranquil·litat. Per a diumenge, Andrés González no podrà comptar amb el concurs dels sancionats dels Maldonado i Alberto, però recupera Sascha i Hinojo. El lateral esquerrà ha superat feliçment l'edema ossi que l'ha apartat dels terrenys de joc tres mesos.

A les nou del matí, rumb a Vic
El Santfeliuenc partirà a la capital d'Osona a les nou del matí des del Parc Esportiu de Les Grases. Es previst d'arribar a Vic a les 10:20 hores.

El nou Vic apareix a Primera Catalana de manera sorprenent
La UE Vic està sorprenent en la seva primera participació a Primera Catalana després de l'absorció aquest passat estiu de l'Aiguafreda. Aprofitant bona part de la plantilla que s'havia proclamat campiona de Preferent amb l'Aiguafreda, l'equip vigatà ha bastit una plantilla molt competitiva que ha superat fins i tot els pronòstics més optimistes. Els de Pere Vila encapçalen la classificació amb 36 punts, quatre més que Tàrrega i Olot, i al seu estadi encara no coneix l'amarg sabor de la derrota. El recent fitxatge del davanter golejador Óscar Muñoz demostra que una de les ciutats més pròsperes de Catalunya i amb més tradició esportiva vol ser la propera tamporada de Tercera Divisió.

Plantilla:
Porters: Toni Montero (Aiguafreda) i Marc Coll (Puig·reig).
Defenses: Joan Casas (Aiguafreda), Marc Verdaguer (Aiguafreda), Oriol Dot (Aiguafreda), Marcel Verdaguer (Aiguafreda), Jaume Francolí (Ripoll), Albert Berrocal i Carrascal.
Migcampistes: Guillem Prieto (Vilanova), Gerard Caballero (Taradell), Héctor Moreno (Aiguafreda), Albert Solé (Aiguafreda), Cesc Pla (Aiguafreda) i Pep Muniesa (Aiguafreda).
Davanters: Cesc (Aiguafreda), Óscar Almendros (Llagostera), Santanera (Tona), Joan Pi, Óscar Muñoz (Gramenet) i Trulls.
Entrenador: Pere Vila.

1 comentari:

jesus m. ha dit...

Se dara la sorpresa seguro, recuerdo que el año pasado en este mismo fin de semana se estubo a punto en el campo de la Montañesa, este año se consigue seguro.

Un saludo y viska el Sanfe!!