divendres, 3 de desembre del 2010

El Santfe fa el viatge més llarg per jugar a La Ràpita

UE RAPITENCA - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 5 de desembre
Hora: 12
Jornada: 15
Estadi: Municipal de La Devesa
Àrbitre: Miguel Ángel Vicente Leoz (Delegació de Barcelona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona i Ràdio Ràpita
Previsió del temps: 13 graus. Cel amb núvols

El Santfeliuenc haurà de matinar de valent aquest diumenge per emprendre el viatge més llarg de la lliga, ja que el nostre equip juga contra la UE Rapitenca a l'estadi de La Devesa. Els del Delta de l'Ebre van perdre contra pronòstic la Tercera Divisió la passada tempora i enguany miren de recuperar la categria de bronze, no sense problemes atès que no han acabat de fer un salt de qualitat a la classificació si bé al seu exigentíssim feu s'hi mostren sòlids.
El Santfeliuenc viatja a la Catalunya meridional amb les baixes d'Hinojo, Jacobo -ha recaigut de la lesió a l'esquena- i Dani Texeira. Com sabeu, Dani es va lesionar el passat diumenge contra l'Olot i a l'espera de la ressonància a què se sotmetrà la setmana propera tot fa pensar que la lesió serà important perquè el primer diagnòstic fet a la mútua no convidava a l'optimisme. En tot cas, hem de ser prudents a l'hora de fer-ne una valoració.

A les vuit del matí rumb a La Ràpita
El Santfeliuenc sortirà del Parc Esportiu de Les Grases a les vuit del matí. Està previst arribar a la ciutat ebrenca a les 10:15 hores. Segons les previsions meteorològiques les temperatures seran més suaus que en els darrers dies.

La UE Rapitenca, lluny del seu objectiu
La Rapitenca 2010-2011 no acaba de prendre-li la temperatura a la categoria. L'equip que entrena el cordovès Santi Palanca s'havia posat com objectiu inexcusable l'ascens. De fet, la pretemporada va ser excel·lent -el Nàstic va caure a La Devesa per 3 a 0- i les expectatives es van disparar. Tanmateix a la lliga i sobretot a domicili hi ha cedit massa punts per bé que el seu potencial a casa és enorme i les seves opcions resten encara intactes. Un dels aspectes que caldrà tenir en compte són les baixes, sobretot en la línia de gol ja que cal admetre que els blanc-i-blaus han patit moltes baixes en aquesta zona del camp; Álex Forés, Carles Gilabert i Iban Parra, tres davanters amb gran olfacte, han tingut importants problemes físics que han acabat afeblint el rendiment de l'equip. Malgrat tots aquests problemes la Rapitenca no renuncia a l'ascens i tothom a Sant Carles de la Ràpita sospira perquè La Devesa torni a ser de Tercera Divisió.

Plantilla:
Porters:
Raúl Jiménez (Tortosa), Miki i Roberto Carrillo (Balaguer).
Defenses:
Manolo Puig (Amposta), Jordi Cano (Vilanova), Óscar González (Sant Jordi), Mario, Pere Navarro, Villacampa i Sergi Grau.
Migcampistes:
Cristian Bertomeu, "Cuqui" Palanca (Torreforta/L'Ampolla), Edgar (Amposta), Felipe (juvenil) i Hugo Espinosa.
Davanters:
Raúl Teixidó, Iban Parra (Balaguer), Carles Gilabert, Callarisa i Àlex Forés (Nàstic, juvenil).
Entrenador:
Santi Palanca.

Últim precedent:
Primera Regional, grup III, temporada 1983-1984
Jornada 16 (8-01-1984) Rapitenca 2 ( Andrés, de penalti, 52' i Ramón, 56')- Santfeliuenc 1 (Vicente, 4')
Jornada 33 (27-05-1984) Santfeliuenc 3 - Rapitenca 1