divendres, 10 de desembre del 2010

El Santfeliuenc necessita la victòria per guanyar la tranquil·litat

SANTFELIUENC FC - UE POBLE SEC
Data: diumenge 12 de desembre
Hora: 12
Jornada: 16
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: Lluís Brunner López (Delegació de Girona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona
Previsió del temps: 15 graus. Cel amb sol i núvols

Victòria o victòria. No hi cap una altra paraula entre els jugadors del Santfeliuenc que afronten la setzena jornada amb l'obligació de sumar tres punts que garanteixin un Nadal ben tranquil abans de la complicadíssima visita a Vic. Andrés González no vol dubtes i ha mirat de conscienciar els seus deixebles de la importància d'un partit en teoria accessible però en què no s'hi val a badar. En l'apartat de baixes no podrem comptar amb el concurs del golejador Sascha. El davanter va veure la cinquena targeta groga a La Ràpita.

Necessitem el màxim suport de l'afició en el comiat a un any històric
El Santfeliuenc juga el darrer partit de l'any a Les Grases, d'un any que no podem oblidar que ha estat històric. Per tot plegat, demanem a l'afició santfeliuenca que aquest diumenge acudeixi a Les Grases a acomiadar un equip fantàstic que ens ha fet somiar. Tenim la convicció que amb el suport de tothom creixerem i molt.

El Poble Sec, un cuer anunciat
El Poble Sec està complint amb el paper de candidat al descens que molts li vaticinaven abans de començar la lliga. Després de 14 partits (en té un pendent contra la Iberiana suspès per incidents) l'equip de La Satàlia només ha sumat sis punts. A més de la pèssima situació esportiva l'equip ha viscut una profunda crisi interna arran de la destitució de l'entrenador, Rafa Valencia, ja que amb ell van marxar també alguns jugadors que s'havien incorporat aquesta temporada. La directiva que presideix Pedro Venero va decidir canviar d'aires i fer un equip totalment nou aquest estiu. La prova, però, de moment no ha donat resultats. Paco Bonilla va ser el substitut de Valencia i té com a objectiu treure els sequistes dels llocs de descens.

Plantilla:
Porters: Joan (Santboià), Sergi Ubach (Marianao Poblet) i Fran (Rubí).
Defenses: Castell (Unificació Bellvitge), Coma (PB Anguera), Jaume, Marín (Sants), Moon (Zamudio B) i Pollo.
Migcampistes: Rubén Romera (Granollers), Marc Serra (DAMM), Emili Oliva (Mataró), Edgar Nolla (Atl. Ciutadella), Cata (Blanes) i Edgar (Viladecans).
Davanters:Oriol (Mataró), Medina, Israel (Gimnàstica Iberiana) i Requena (Canyelles).
Entrenador: Paco Bonilla.


Últim precedent:
Primera Divisió Catalana, temporada 2009-2010
Jornada 5 (26-09-2009), UE Poble Sec 2 (Marc Ribas, 43' i Jaco, 59') - Santfeliuenc FC 2 (Dani Texeira, 26 i Dani Texeira, 83')
Jornada 23 (14-02-2010), Santfeliuenc FC 1 (Jordi Vidal, 88') - UE Poble Sec 1 (Marc Ribas, 23')