dimarts, 21 de desembre del 2010

La contra de la crònica

Doncs sí, el 2010 s'acaba. Us enrecordeu que el primer partit de l'any el vam jugar en la diada de Reis contra el Montcada? I després tot el que va venir: quanta, quanta il·lusió i què apropet ens vam quedar de Tercera Divisio! Us imagineu el Santfe a Tercera? Perquè no, però per aconseguir-ho cal molta feina compartida i una voluntat rotunda i decidida que ha de començar des de la nostra principal institució. Hem avançat molt, sí, però tenim la convicció que hi ha molt camí que s'ha de recórrer amb paciència, obstinació i poques dilacions.
Si Montcada va ser el primer partit de l'any, Vic en va acollir el darrer. La capital d'Osona es prepara per ser d'aquí a uns mesos de Tercera Divisió. En la pròspera ciutat de la Catalunya interior pocs dubten que aquest Vic nou de trinca tornarà a Tercera.
Els que fem el Santfeliuenc futbol Club només podem agrair-vos la confiança que ens heu dipositat per compartir amb nosaltres tantes emocions i la passió per l'equip de la ciutat. El 2011 és a tocar i seguirem al peu del canó perquè la passió pel Santfe és una forma de fer i estimar Sant Feliu.

Bon Nadal i feliç 2011 !!!
(Coda, no perdeu l'esperança perquè encara que no ens hagi tocat la Loteria de Nadal ho tornarem a provar amb la del Nen, no us quedeu sense la vostra papereta... qui sap, la sort ens pot trobar!!!).

Vic, capital simbòlica de la Catalunya interior i seu catedralícia

Una ciutat amb una gran tradició esportiva. Aquesta mitja marató va sortir des de les portes de la ciutat esportiva vigatana

Un estadi amb tots els ets i uts

Malgrat el lideratge, l'afició vigatana no acaba de respondre a la crida del seu equip. Potser la llunyania és un element que no estimula a assistir-hi