divendres, 21 de gener del 2011

El Santfe torna a un estadi talismà

CE OLÍMPIC CAN FATJÓ - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 23 de gener
Hora: 12
Jornada: 20
Estadi: Municipal de Can Fatjó
Àrbitre: Jorge Pérez Fuentes (Delegació de Barcelona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona (Marcador Catalunya) i Ràdio Rubí
Previsió del temps: 8 graus; cel assolellat

Des del 14 d'octubre de 2007 el Santfeliuenc no visita un dels camps que més bé se li han donat i del que conservem un record més dolç. Pocs aficionats podem oblidar el llegendari Olímpic Can Fatjó - Santfeliuenc disputat el 28 de maig de 2006. Va ser un dels millors partits del Santfe en molts anys en una jornada marcada per la passió, els nervis, la incertesa i els transistors, ja que Can Fatjó, Santfeliuenc i Olesa es jugaven a la darrera jornada l'ascens a Preferent. Un estadi ple de gom a gom i amb prop de 300 seguidors santfeliuencs va gaudir d'una de les jornades més intenses de futbol que hom recorda haver viscut. L'empat a dos final donava el títol als rubinencs per bé que el miraculós empat del Martorell, que no s'hi jugava res, a Olesa va permetre el Santfe jugar la promoció. Quinze dies més tard el Santfeliuenc aconseguia un extraordinari ascens a Preferent que servia per posar la cirereta magistral als actes del Centenari.
D'aquell equip ja no queda cap protagonista. En cinc anys s'hi ha fet un salt extraordinari i hem de valorar que amb l'ascens a Preferent de la mà de Joaquín Vique es van posar els fonaments del que avui és un Santfe que competeix amb molta solvència a Primera Catalana, un objectiu que aleshores semblava una quimera.
Per a diumenge, Andrés González haurà de tornar a fer mans i mànigues per completar la convocatòria, si bé Alberto i Álex Burch estan accelerant el procés de recuperació. Sortosament, les incorporacions de Fran i Riquelme suavitzen una mica el panorama en el primer partit sense Sascha.

L'Olímpic Can Fatjó, una revelació que s'emmiralla en el Santfeliuenc
L'Olímpic Can Fatjó ha recollit el testimoni del Santfe de la temporada passada i s'està convertint en la sensació en l'any de l'estrena a la categoria. Els números de l'equip que entrena Antonio Sánchez són molt bons. La combinació de veterania i joventut amb una dosi notable de talent ha portat els rubinencs a ser sisès a només quatre punts de tercer classificat, el Tàrrega. Bayarri, Gago, Fede ,Pujante, Cuello, Carlos Esteban... una nòmina de magnífics futbolistes que seran posats a prova per un Santfe que acostuma a fer grans dies de futbol al Municipal de Can Fatjó.

Una foto del primer Olímpic Can Fatjó a Primera Catalana

Primera volta, jornada 1 (5-09-2010)
Santfeliuenc FC 1 (Diego, de penal, 62') - Olímpic Can Fatjó 1 (Carlos Esteban, 2')