dijous, 20 de gener del 2011

Fran i Riquelme, nous jugadors del Santfeliuenc

El Santfeliuenc ha tancat la incorporació de dos futbolistes per al Primer Equip. Es tracta de Fran Cerrato i Carlos Riquelme, tots dos procedents del Gavà CF arriben al nostre club en qualitat de cedits. Altes obligades per la mancança d'efectius que a hores d'ara té Andrés González ja que amb la marxa de Sascha i les baixes per lesions la plantilla havia quedat força minvada per afrontar la segona volta.
Fran Cerrato (9-04-1990) és lateral esquerrà. Alt, ràpid i dotat d'una notable qualitat tècnica li agrada prodigar-se en atac. Va debutar amb el primer equip del Gavà en Copa Federació la temporada 2007 - 2008 quan era juvenil de segon any. La temporada 2009-2010 va jugar cinc partits a Segona B; aquesta temporada encara no havia jugat cap minut amb l'equip que entrena Albert Poch.
Carlos Riquelme (8-02-1990) és un extrem dretà. Ràpid, fort i amb molt bona actitud. En categoria juvenil va demostrar una notable capacitat golejadora que ara voldrà confirmar a Primera Catalana. La temporada 2009 - 2010 va jugar tres partits a Segona B i enguany n'ha jugat tres més a Tercera Divisió.

Es tracta, doncs, de dos jugadors amb projecció que aportaran coses interessants a un projecte consolidat a Primera Catalana.


Agraïm la col·laboració per fer aquesta informació de cfgava.blogspot.com