dimecres, 26 de gener del 2011

La contra de la crònica

Diumenge vam tornar a un dels escenaris amb més significació en la història recent del nostre equip. I de ben nou el Municipal de Can Fatjó va ser talismà i ho va ser i d'una manera tan inoblidable com increïble. Aquest Santfe es creix fins i tot en les circumstàncies més adverses, perquè jugar 70 minuts sense porter és sens dubte una circumstància excepcional. Tanmateix, David Hinojo i la resta de companys van fer un dels exercicis més admirables de compromís per uns colors, per un afició i per una història més que centenària.
El passat dilluns, el programa de Ràdio Sant Feliu Àrea de joc, que presenta el nostre amic Joaquín Rivas, mantenia una interessant conversa creuada amb Carlos i Hinojo. El porter del Santfeliuenc va admetre que va recomanar Hinojo que gaudís amb el fet inusual que li tocava viure i que s'ho prengués com una ocasió única. Hinojo va dir que aquestes paraules li van arribar i que va seguir al peu de la lletra el consell del company i amic Carlos. El resultat de tot plegat ja el saben: una victòria èpica que ens fa sentir-nos orgullosos d'un grup de professionals que ha portat el nostre club a la millor categoria de les dues darreres dècades.
I el proper diumenge, aquest equip, aquests jugadors, mereixen una gran ovació. Mereixen un camp ple. Mereixen la nostra admiració.
Recordeu, el proper diumenge us esperem a tots en un més que atractiu Santfeliuenc - Olesa. Ara que comença la segona volta a Les Grases, és moment perquè tothom hi aporti el seu granet de sorra.

David Hinojo, protagonista d'una jornada única
Fran va debutar amb moltes ganes

Joaquín Rivas i José Verde, les veus de Ràdio Sant Feliu i Ràdio Rubí

La temperatura no era ni molt menys la més adient per rebre aquest rec

El Municipal de Can Fatjó amb Rubí al fons

El Municipal de Can Fatjó, un escenari talismà per al Santfe