dijous, 10 de febrer del 2011

La contra de la crònica

El viatge a Igualada no va ser tan feliç com el de la temporada passada. Cal admetre que els de la capital de l'Anoia van saber aprofitar molt més bé les seves opcions i van esprèmer el seu joc. El Santfeliuenc ho va intentar com ja és habitual però el llast de les baixes també es paga i no podem demanar miracles, per bé que aquest equip nostre ja n'ha fet molts. I el que més ens ba sobtar és la pírrica presència de públic a Les Comes. Gairebé es podien comptar amb els dits de la mà els assistents. El futbol amateur català arrossega un greu problema.
Ara cal pensar en l'importantíssim partit del proper diumenge contra el Blanes. Si guanyem posarem un dic de 13 punts respecte a l'equip que marca el descens, i recordem que enguany, amb la reestructuració de categories, només perden la categoria els dos últims. I volem guanyar al Blanes amb tu, amb tots els aficionats a l'esport de la ciutat que han de respondre a la crida d'un club històric que vol seguir creixent.

Les Comes presentava una imatge desoladora. Poquíssim públic per assistir a un clàssic del futbol català

En una accio fortuïta el davanter igualadí Mili i el debutant Fonti van topar. El futbolista igualadí va haver de ser retirat en llitera. L'hi desitgem una ràpida recuperació.

Agraïm la col·laboració en la cessió d'imatges del nostre amic Salvador Burch.