Gols, bon futbol i diversió per a una golejada

SANTFELIUENC FC 4 (Riquelme, 7'; Quiles, 68; Álex Burch, 71 i Edgar, 81') - CD TORTOSA 0
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 200 espectadors
Àrbitre: Miguel Aguilar Escalera (Delegació de Girona)
Temperatura: 15 graus. Cel assolellat

De nuces pueris. El Santfeliuenc quan toca posar-se l'equipatge de feina ho fa i no acostuma a fer-se el ronso. I aquest és el secret d'un Santfe que ens agrada pel seu compromís, pel seu generós esforç i pel seu futbol en una temporada especialment esquerpa per les vicissituds a què ha hagut de fer front Andrés González per motiu de les nombroses baixes per una o altra circumstància. L'equip va complir a bastament i ho va fer amb nota ja que va superar el Tortosa per un contundent i convincent 4 a 0. Els blanc-i-blaus sabien que no podien fallar per seguir a la part tranquil·la de la classificació i van guanyar regalant a l'afició bon futbol i gols. A manca de 13 partits, 33 punts ens situen en l'horitzó de la permanència. Si res no es torç la propera temporada tornarem a ser de Primera Catalana. Cal una última empenta.
Al minut 7 el Santfe va estrenar el marcador en culminar Riquelme mitjançant un cop de cap picat un servei magistral d'Álex Burch. Va ser el pòrtic d'un partit estel·lar del fantàstic extrem esquerrà. Amb avantatge en el marcador els jugadors que entrena Andrés González van controlar el domini del joc davant un Tortosa que es va apropar a l'atac de manera molt tímida. Amb una certa tonalitat anodina tots dos equips van agafar el camí dels vestidors. A la primera part havien passat molt poques coses i un apurat Tortosa gairebé no s'havia deixat veure.
El Tortosa es va mostrar més espavilat als primers minuts del segon acte i es va atansar als dominis de Carlos amb més atreviment. Tanmateix, quan més insistent era el domini visitant el partit va quedar resolt. Al minut 68 una centrada de Burch va sorprendre la defensa ebrenca i Quiles, a través d'un còmode cop de cap, va signar el 2 a 0. El gol de Quiles va enfonsar el Tortosa, que, a més, va patir la lesió del seu porter, Alfonso. El porter tortosí havia impactat amb el pal en el gol de Riquelme. El Santfeliuenc va regalar llavors els minuts més brillants. Al minut 71 en un contracop Álex Burch superava al porter tortosí amb un delicada i subtil rematada parabòlica. Una genialitat. En ple festival ofensiu, una obra d'art d'Álex Burch -es va desfer de cinc jugadors tortosins en el seu camí vers l'àrea- i hi va deixar en safata el gol a Edgar perquè tanqués el marcador. Una esplèndia rúbrica per a un resultat inapel·lable i que consolida al nostre equip a la part mitjana de la classificació.

Santfeliuenc FC: Carlos, Cristian, Alberto, Iñaki, Arcos, Diego (Fran, 5'), Riquelme (Edgar, 72'), Iván Fuentes (Bioko, 66'), Quiles, Dani Sánchez i Álex Burch.
CD Tortosa: Alfonso (Iniesta, 69'), Joan, Joseph, Clua, Aleix, Cristian, Joan Fontanet (Sergi Ventura, 69'), David, Àlex Accensi, Marc Alegre i Albert Arnau.
Gols: 1 - 0, Riquelme, 7; 2 - 0, Quiles, 68; 3 - 0, Álex Burch, 71 i 4 - 0, Edgar, 81'.
Àrbitre: Aguilar Escalera. Arbitratge correcte en un partit molt senzill. Va mostar targeta groga els santfeliuencs Fran, Quiles i Joserra (banqueta); i als tortosins Clua, Aleix i Albert Arnau.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc ens va divertir en uns últims 25 minuts brillants.
- De mica en mica veiem la permanència més a prop i això és la prova de la consolidació en una categoria tan prestigiosa.
- Diego es va fer un esguinç de turmell al minut 3. El nostre estimat i admirat Diego haurà de deixar temporalment el futbol per motius professionals.
- Juan Bioko va debutar amb la samarreta blanc-i-blava. Un davanter d'altura que pot fer un gran servei en la part final de la competició.
- El Tortosa es va mostrar massa tou i es va desinflar de manera abrupta quan va rebre el segon gol.