divendres, 4 de març del 2011

El Santfeliuenc buscarà mantenir la bona línia al camp de la Gimnàstica Iberiana

GIMNÀSTICA IBERIANA - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 6 de març
Hora: 12
Jornada: 26
Estadi: Municipal d'Ibèria (Carrer Mare de Déu del Port, 21)
Àrbitre: Miguel Ángel Bastida Torres (Delegació de Terrassa)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona
Previsió del temps: 15 graus; cel assolellat

El Santfeliuenc visita la Gimnàstica Iberiana en un partit que s'ha fet clàssic en les quatre últimes temporades. Una visita exigent i on el nostre equip haurà de sortejar l'inconvenient de jugar sobre una superfície de terra i mirarà de guanyar per primer cop contra un rival que se li ha resistit jugant de local.
Andrés González haurà de tornar a fer mans i mànigues per compondre la convocatòria. A les baixes ja conegudes i per diverses circumstàncies -Dani Texeira, Hinojo, Jacobo, Diego, Joserra, Iván Fuentes...- s'hi ha sumat la de Quiles per acumulació de targetes. Malgrat aquesta pila d'adversitats sabem de les ganes de competir que té aquest equip nostre ha fet que sovint superi molts entrebancs.

Un escenari nou
Recordeu tots els aficionats que acompanyeu l'equip que enguany la Gimnàstica Iberiana ha canviat el seu tradicional feu de l'Eduardo Aunós pel Municipal d'Ibèria. El trobareu a la dreta del Passeig de la zona Franca entrant per la Ronda del Litoral, al carrer de Mare de Déu del Port, número 21.

La Gimnàstica Iberiana competeix amb nota en la segona participació a Primera Catalana
L'equip de la Zona Franca està tornant a demostrar que té una convicció granítica per esprémer els seus recursos i consolidar la categoria més alta en què mai hi havia jugat. Per segona temporada l'equip de Picolo demostra fortalesa com a local, i obté punts amb fluïdesa no exenta d'alguna sorpresa a domicili, com la que va protagonitzar a la primera volta en la visita a Les Grases. Un equip que acostuma a ser molt sòlid al seu "nou" terreny de joc per bé que mostra algunes llacunes defensives ja que encaixa massa gols. Hi destaca la dupla ofensiva formada per Óscar i Adri. Un dels històrics, Rafa Padilla, ha tornat a l'equip després del seu pas per l'Equipo Ja que milita a Primera Territorial. El nostre ex porter Albert Duran es va compromete amb els de Picolo fa un parell de setmanes.

Primera volta Jornada 7 (12 - 10 - 2010)
Santfeliuenc 1 (Javi Pozo, 51') - Gimnàstica Iberiana 3 (Manu, 21; Albert Duran, pròpia porta, 51' i Álex Alarcón, de penal, 92')