dijous, 24 de març del 2011

La contra de la crònica

Hem de confessar que ens sentim feliços de tenir un equip que ho dóna tot al camp. La de diumenge va ser una exhibició d'obstinació que no va acabar fins que Dani Maldonado va segellar una victòria de les que ens fan grans per moltes circumstàncies. La sensació agredolça que ens queda és que el millor Santfe l'hàgim de buscar tan lluny de Les Grases i siguem poquets els que ho podem gaudir. De ben segur, però, quan vau conèixer el resultat a molts se us va pintar un somriure als llavis.

FEM CLUB, FEM CITAT, FEM AFICIÓ
I aquest diumenge prepara't perquè tenim una jornada d'homenatge a les entitats. A partir de les 12 del matí el Santfeliuenc rep el Montcada en un partit decisiu per garantir-nos la permanència a Primera Catalana i començar a mirar a la part alta. Per tot plegat, volem recuperar l'esperit Fem Club, Fem Ciutat i Fem Afició i tots els membres d'una entitat santfeliuenca (ja sigui esportiva, cultural, folklòrica, lúdica) tindran entrada gratuïta al Parc Esportiu de Les Grases. I qui no en sigui, haurà de pagar només 4€ de l'entrada general. Una jornada especial en què volem recuperar l'orgull de ciutat esportiva. Veniu a Les Grases amb l'equipació de les vostres entitars!!!

Els nostres jugadors van celebrar una victòria de prestigi

Entre tots els escuts no hi podia faltar el del Santfe

Aquest mosaic evoca els dies gloriosos en què el Peralada va jugar la final de la Copa Catalunya contra el Barça. Una fita per a un municipi de menys de 2.000 habitants

La serralada de l'Albera ens anuncia la proximitat de les terres de la França