divendres, 29 d’abril del 2011

La contra de la crònica

Després d'alguns dies de descans reprenem l'activitat amb la satisfacció que el nostre primer equip serà una temporada més de Primera Divisió Catalana. Una fita per a un club modest però orgullós i centenari que el proper mes de setembre encetarà una nova etapa que tant de bo ens permeti créixer socialment i esportivament. N'estem convençuts que així serà.
Com ja deveu saber molts, el passat dimarts 26 d'abril l'Ajuntament de Sant Feliu, en el darrer ple abans de les eleccions del 22 de maig, va aprovar amb el vot favorable de totes les forces amb representació municipal (PSC-PSOE, ICV, CIU, PP i ERC) un conveni de col·laboració entre el nostre club i l'AE CFA Sant Feliu. El conveni recull el compromís de les dues entitats d'iniciar el procés de filiació i posterior fusió que es desenvoluparà al llarg de les temporades 2011-2012 i 2012-2013. El conveni aprovat estableix que el nostre Consistori autoritza a les dues entitats a utilitzar les instal·lacions esportives municipals, es compromet a proporcionar-nos materials i infrastructures en préstec i ens atorga una quantitat econòmica pensada en un projecte mancomunat i de ciutat.
Així doncs, una molt bona notícia que ara sí segella de manera oficial i amb el suport decidit de la principal institució un canvi de rumb en l'escenari futbolístic i esportiu de la ciutat. El Santfeliuenc 2011-2012 serà diferent i més gran.
Acabant de perfilar aquest acord ens quedem i us demanem que aquest cap de setmanafeu suport a tots els equips de la nostra base. I diumenge a les cinc de la tarda el nostre primer equip el tindrem a Olot en un partit amb sabor a Tercera.


Dani Sánchez ja anunciava que mullaria

Dani Texeira comença el procés final de recuperació. Una excel·lent notícia

Andrés González parla amb Joan Moscoso, un clàssic de les banquetes del futbol català

El nostre clàssic Antonio Rodríguez Mateo, flanquejat per dos santfeliuencs de cor, Selif i Alikaaloo