Assistència: 350 espectadors
Àrbitre: Andrés José Páez Brines (Delegació de Tortosa)
Temperatura:25 graus.
Cel assolellat. Moltíssima calor

El Santfeliuenc va caure per un clar però enganyós 3 a 0 al camp d'un Rubí en línia ascendent. En tot cas, el resultat suposa un càstig excessiu ja que el Santfeliuenc, massa debilitat un cop més per les baixes, va merèixer anar-se'n de Rubí amb una derrota més ajustada. Els jugadors que entrena Andrés González van posar molt entusiasme per donar la sorpresa però el segon gol va fer mal i els locals ja no van perdonar. El Rubí es va trobar amb un regal al minut 25 que no va desaprofitar el golejador Carles Montoro. Una falta d'entesa entre Cristian i Carlos va costar un preu molt alt. Abans, Dani Sánchez i Edgar havien gaudit d'alguna opció per estrenar el marcador.El porter rubinenc Suriñach va respondre a les escomeses santfeliuenques amb aturades molt fotogèniques.
Després de la represa, els blanc-i-blaus van sortir amb moltes ganes i el jove i prometedor Edgar en una esplèndida jugada va obligar lluir-se l'espectacular porter vallesà. Però del que podia haver estat un merescut empat a 1 es va passar en l'acció posterior al 2 a 0 quan Pol (51') va recollir un rebuig defensiu per fer amb massa comoditat un gol que va deixar KO el nostre equip. El segon gol va fer mal i el Rubí ja sí va imposar el seu futbol i la seva qualitat ofensiva, intensificada perquè és un equip que travessa un moment molt dolç i a qui tot li surt de cara. Al minut 68 Medina de cap va fer el tercer gol en uns passatges de domini absolut rubinenc. Als darrers minuts, el Santfeliuenc va intentar retallar distàncies però a Javi Pozo no el va acompanyar la fortuna en un parell de boniques accions que mereixien el premi del gol. Malgrat la derrota, el Santfe manté una còmoda renda de nou punts respecte el Blanes, equip que marca la segona plaça de descens. Aquest diumenge contra la Grama B cal segellar la permanència.

UE Rubí:
Suriñach, Marc, Pol, Bayó, Iván Serrano, Galisteo, Pedro (Fermo, 66'), Fernando Kroeff (Julián, 27'), Medina, Juan Carlos i Carles Montoro (Luis, 88').
Santfeliuenc FC: Carlos, Cristian, Alberto, Fran, Iñaki, Jorge, Edgar, Riquelme, Javi Pozo, Maldonado (Pol, 69') i Dani Sánchez.

Gols: 1 - 0, Carles Montoro, 24'; 2 - 0, Pol, 51' i 3 - 0, Medina, 68'.
Àrbitre:
Páez Brines, el seu arbitratge va ser correcte. Va mostrar targeta groga el local Galisteo; i els santfeliuencs Cristian i Alberto.

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc va tornar a estar a l'altura i malgrat caure per 3 a 0 les sensacions van ser molt bones.
- Ara cal segellar la permanència que no pot passar d'aquest diumenge.
- El Rubí viu el millor moment de la temporada i buscarà el tercer lloc amb el permís del Tàrrega.