divendres, 13 de maig del 2011

El Santfeliuenc, a segellar la permanència a La Satàlia

UE POBLE SEC - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 15 de maig

Hora: 12
Jornada: 35
Estadi: La Satàlia
Àrbitre: Severiano Ramos Manzaneque (Delegació de Tarragona)
Ràdio o TV:Ràdio Marca Barcelona
Previsió del temps: 20 graus. Cel amb sol i núvols


El Santfeliuenc ha de segellar aquest diumenge la permanècia matemàtica a Primera Catalana. Certament la temporada s'està fent un pèl llarga i els darrers resultats no han estat òptims però La Satàlia és un escenari propici per la feblesa del rival per aconseguir tres punts definitius. Andrés González confia en la reacció i ha preparat el partit sabent que si l'equip recupera la seva línia de joc no ha de patir per guanyar.

La Satàlia, un vell camp amb història
El Santfeliuenc torna a La Satàlia. No ho feia des de fa quinze anys. La Satàlia és un camp que ha viscut dies màgics amb l'equip del popular barri si bé ara, molt envellit, en viu uns de bastants dolents. El nostre equip és obligat a sumar els tres punts ja que els sequistes només han guanyat un partit.

El Poble Sec, un equip que ha batut registres negatius
Temporada desastrosa per al simpàtic equip de La Satàlia. Molts canvis a principi de temporada i l'arribada de jugadors amb poc recorregut a la categoria van condicionar un projecte molt feble que només ha pogut sumar deu punts. La propera temporada La Satàlia veurà partits de Segona Catalana després de molts anys a Primera.




Primera volta

Jornada 16 (12-12-2010)

Santfeliuenc FC 3 (Javi Pozo, 4'; Parralejo, 46' i Quiles, 91) - UE Poble Sec 1 (Carlitos, 62')