Estadi: Municipal d'Olot
Assistència: 425 espectadors
Àrbitre: Rubén Rengel Royo García (Delegació del Maresme)
Temperatura: 20 graus. Cel assolellat

El Santfe va caure per 2 a 0 contra l'Olot, un líder sòlid que cada jornada és més a prop de l'ascens a Tercera Divisió i que si la propera jornada suma tres punts a Rubí assolirà la nova categoria. Tot i la derrota, el Santfeliuenc va oferir una bona imatge i mai no va deixar de treballar-hi per aconseguir un resultat ajustat, circumstància que cal agrair.
El Santfeliuenc va presentar batalla i va estar a punt d'avançar-se al primer minut en una ràpida contra dirigida per Álex Burch que Edgar no va poder culminar davant el magnífic porter Reig. Els garrotxins, jugant a ritme suau, van esperar tranquil·lament el seu moment. Als primers 20 minuts Roger i Robert van obligar Fonti, que substituïa el lesionat Carlos, a fer dues meritòries intervencions. Malauradament, al minut 37 el local Sergi no va perdonar en una acció en què la pilota es va quedar aturada a l'àrea petita a servei de córner. Amb el gol, els locals es van fer amb el domini clar i un minut abans del descans el golejador Robert va aprofitar un servei en profunditat per superar la mitja sortida de Fonti i deixar el partit gairebé resolt i els locals acaranonant la Tercera Divisió.
Després de la represa, el joc es va convertir en una seqüència anodina. L'Olot controlava i el Santfe ho va intentar en jugades aïllades per banda. Només un parell d'accions en atac de Sergi, alguna de molt còmica, van poder ampliar l'avantatge local. Els minuts van anar passant sense que res destacable s'esdevingués. El Santfe mai no va perdre el seu lloc al camp i els locals ja havien fet la feina. Poc més va donar de si un típic partit de final de temporada en què tots dos equips tenien molt clar que han complert els objectius: per uns, l'ascens a Tercera Divisió; per altres, la continuïtat a Primera Divisió Catalana. Què no és poc!

UE Olot: Reig, Freixa, Berga (Owioma, 85'), Juanjo, Edile, Abel, Ferran, Roger, Hostench (Dani Alonso, 67'), Sergi (Àlex, 75') i Robert
Santfeliuenc FC: Fonti, Alberto, Hinojo, Iñaki, Jorge, Arcos (Bioko, 73'), Edgar (Quiles, 27'), Riquelme (Brian, 65'), Dani Sánchez, Maldonado i Álex Burch.

Gols: 1 - 0, Sergi, 37' i 2 - 0, Robert, 44'.
Àrbitre: Rengel Royo, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar els santfeliuencs Álex Burch i Quiles.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc compleix amb nota en el tram final de lliga. A Olot s'hi va donar la cara malgrat el munt de baixes.
- Fonti va estar a gran nivell en un escenari gens fàcil per la qualitat dels locals.
- L'Olot pot ser aquesta setmana equip de Tercera Divisió. La categoria natural per a un clàssic de les comarques gironines que compta amb unes excel·lents instal·lacions.