dijous, 2 de juny del 2011

Crida a Sant Feliu: aquest diumenge 5 de juny a les 18 hores tothom al Juan Carlos Navarro amb el CB Santfeliuenc!!!

La Sant Feliu esportiva tindrà aquest diumenge 5 de juny a les 18 hores el seu paper assignat en el partit decisiu per a l'ascens a la LEB Plata que disputaran el CB Santfeliuenc i la Asociación Baloncesto Pacense. És el gran partit de la temporada, el superpartit per al nostre esport i on tothom té l'obligació de posar el seu granet de sorra perquè el nostre equip germà del CBS, l'històric CBS, posi la guinda a un cicle admirable que ha de tenir continuïtat.

La directiva del club germà ha decidit decretar entrada gratuïta per a totes les persones que vagin al Palau Juan Carlos Navarro amb els colors del Santfe. Seran imprescindibles banderes, trompetes i tot el suport de l'afició per remuntar el petit desavantatge de 4 punts (64 a 60) amb el que arribarà l'Asociación Baloncesto Pacense del partit d'anada jugat a la ciutat extremenya. Un Palau Juan Carlos Navarro ple de gom a gom i sense cap cadira buida aplanarà el camí.
Des del Santfeliuenc Futbol Club demanem un suport total al Club Bàsquet Santfeliuenc. És un partit que ha de servir per fer ciutat en un sentit en què conflueixen esperances i il·lusions. La victòria del Club Bàsquet Santfeliuenc serà també la victòria del Santfeliuenc Futbol Club.

Ara més que mai FEM CLUB, FEM CIUTAT i FEM SANTFE en un objectiu compartit. Diumenge a les 18 hores que ningú s'oblidi: tothom al Juan Carlos Navarro!!!