dimecres, 3 d’agost del 2011

El 8 d'agost tornem a la feina

Els jugadors del primer equip del Santfeliuenc FC espremen els darrers dies de vacances abans de la tornada a la feina aquest dilluns 8 d'agost. Un Santfe rejovenit i amb mes il·lusió que mai buscarà consolidar el nostre històric equip a Primera Divisió Catalana en la tercera temporada a una categoria que presenta una cara renovada.
El proper dilluns comença, doncs, la posada en marxa d'un projecte que creix i que ha de tenir necèssariament el suport de tota l'afició de la ciutat. Ens hi juguem molt i volem comptar amb tu per gaudir amb una lliga que estarà dominada per l'emoció. Cada partit serà una final!!!

Pla de pretemporada

Andrés González ha volgut preparar amb especial cura la pretemporada amb la finalitat d'adaptar els joves futbolistes que conviuran amb els noms més coneguts de Carlos, Dani Sánchez, Joserra, Hinojo, Arcos, Edgar, Maldonado, Quiles... Hi ha moltes cares noves i serà cabdal per marcar una orientació clara que tothom s'integri ràpidament al grup, i per això enguany l'equip farà fins i tot un breu stage a la localitat alt urgellenca d'Organyà entre els dies 2 i el 4 de setembre.
La pretemporada tindrà com a escenari el camp de futbol de Les Grases (i no l'estadi d'atletisme). L'entrenador santfeliuenc ha traçat un intens calendari d'entrenaments i partits amistosos fins al dia 11 de setembre, data de l'inici de la lliga al camp del Sants. Les dates per seguir la pretemporada del nostre equip són les següents:

Entrenaments:
Agost: 8, 9, 10, 11, 12, 16, 18, 19, 23, 24, 26, 30 i 31.
Setembre: 2 (stage a Organyà), 3 (stage a Organyà), 4 (stage a Organyà), 6, 7, 8 i 9.

Calendari de partits:
Santfeliuenc FC - CD L'Hospitalet (Juv.)
Dissabte 13 d'agost. Camp de Futbol Les Grases a les 19 hores

Santfeliuenc FC - UE Cornellà
Dimecres 17 d'agost. Camp de Futbol Les Grases a les 20 hores

CE Europa - Santfeliuenc FC
Dissabte 20 d'agost. Nou Sardenya a les 19 hores

Santfeliuenc FC -Joventut Prat
Dijous 25. Camp de Futbol Les Grases a les 20:30 hores.

CF Pubilla Casas - Santfeliuenc FC
Diumenge 28 d'agost. Municipal de Pubilla Casas a les 19:30 hores

Santfeliuenc FC - CF Ripollet
Dijous 1 de setembre. Camp de Futbol Les Grases a les 20:30 hores

Òdena
- Santfeliuenc FC
Diumenge 4 de setembre. Municipal d'Òdena a les 17 hores

Andrés González sumarà la cinquena temporada a la banqueta del Santfeliuenc. El tècnic de Cornellà ha estat el principal responsable de la consolidació del nostre equip a Primera Catalana.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aunque estos días no podré estar con vosotros os deseo lo mejor. Si somos honestos en el trabajo colectivo y remamos en una misma dirección los resultados llegarán.

La nave está comandada por un piloto excelente,Andrés González, así que ahora todos a apoyar este proyecto que es un poco de la ciudad entera.

Un abrazo desde las Tierras del Norte.
Llop.

Anònim ha dit...

Ánimos a esta joven plantilla, junto con la experiencia de algunos de vuestros compañeros , seguro que os adaptareis a esta bonita categoría.
Debéis saber que sin esfuerzo no se consiguen las metas, vuestro entrenador seguro que sabrá conseguir de todos vosotros lo mejor.
Tenemos que conseguir que la ciudad entera ayude a nuestro club, y ello será sin duda así con todo vuestro esfuerzo.
Se que hay nivel en los jugadores jóvenes, que ayudados por los mas veteranos será la mezcla especial para el triunfo de nuestro club, de sus jugadores,del mister , afición y directiva, en una palabra de nuestro club.
Sempre santfeliuenc.