dimecres, 17 d’agost del 2011

El Santfeliuenc ofereix una gran imatge contra el Cornellà

Il·lusió, ganes i, per què no dir-ho, qualitat. El Santfeliuenc va oferir una gran imatge contra tot un Tercera Divisió amb aspiracions generoses com el Cornellà, amb qui va empatar a 1. Els cornellanencs es van avançar al minut 41 a través de Puerto. A la represa, el Santfe va reaccionar i al minut 75 Javi Honorato va aprofitar un esplèndid servei d'Iván Peralta per restablir l'equilibri. Partit molt igualat. El Santfeliuenc mai no va perdre la cara i fins i tot va tutejar un bon equip de Tercera com el Cornellà, que porta dues setmanes més de rodatge i que ja ha jugat partits oficials corresponents a la Copa Catalunya.
Els primers 45 minuts van ser de major domini cornellanenc, que va ser contestat amb un joc molts seriós dels joves futbolistes que entrena Andrés González. Una canonada de Jorge (30') que es va estavellar cal travesser va ser la primera declaració d'intencions dels verds. El Santfeliuenc va demostrar molt bones maneres: Borja va destacar jugant per davant de la defensa, i Triguero i Mario per banda esquera van donar més d'un ensurt a la defensa visitant. Al minut 41 un seguit de rebots dins l'àrea va acabar a les botes de Puerto, que va estrenar el marcador.
Després de la represa el Santfeliuenc va sortir amb moltes ganes i disposat a tractar d'igual a igual un equip de superior categoria. El rapidíssim Iván Peralta va oferir una convincent carta de presentació a l'afició en jugades que no van trobar rematador però que van aixecar els primers aplaudiments del curs. Precisament al minut 75 una acció molt vistosa d'Iván Peralta va acabar en una passada de luxe a Javi Honorato que no va perdonar. L'ex jugador del juvenil d'El Prat va superar un ex porter de Segona B com Jose. Amb l'empat, el Cornellà va intensificar el domini i va disposar d'un parell d'oportunitats: una la va treure amb seguretat Víctor i l'altra es va estavellar al travesser.
L'empat deixa molt bones sensacions en la segona setmana de pretemporada. Els joves jugadors d'Andrés González progressen i demostren que amb treball i confiança es poden assolir coses molt interessants a Primera Catalana i que aquest equip nostre competirà sense complexos. Al camp de Les Grases podem veure a partir de setembre matins de bon futbol.

Santfeliuenc FC: Carlos, Chiri, Hinojo, Joserra, Pere, Borja, Edgar (Dani Sánchez, 20'), De Sande (Javi, 22'), Robert, Triguero i Mario. També van jugar: Víctor, Pol, Javi Honorato, Aarón i Iván Peralta.
UE Cornellà: Jose, Edgar, Lucas, Xavi Valls, Cristian, David, Moha, Jorge, Manel, Puerto i Luque. També van jugar: Xavi Moro, Martí, Pep i Luis.

Gols: 0 - 1, Puerto, 41'; 1 - 1, Javi Honorato, 75'.

Incidències: un centenar d'espectadors al camp de futbol de Les Grases. Temperatura: 27 graus.

Tercer test, contra l'Europa al Nou Sardenya dissabte a les 19 hores
El proper dissabte a les 19 hores el Santfeliuenc jugarà el tercer partit de pretemporada i ho farà contra el Club Esportiu Europa i en un escenari tan bonic i amb tant sabor a futbol de tota la vida com el Nou Sardenya. L'històric equip de Gràcia serà una nova prova exigent per als d'Andrés González en la primera fase de la preparació abans del viatge a Organyà.