dimecres, 31 d’agost del 2011

Toni Quiles fitxa pel Santfeliuenc FC

El defensa central Toni Quiles Ramírez (14-04-1988) és des d'aquesta setmana nou jugador del Santfeliuenc FC. Quiles va jugar les dues darreres temporades al Gavà CF. La primera quan els gavanencs militaven a Segona B on va jugar 10 partits i la segona a Tercera Divisió on va participar en 18 partits. Quiles havia jugat al futbol base de la UD Levante on va arribar a jugar al segon equip granota a Segona Divisió B. Una incorporació, doncs, de garanties que consolida la parcel·la defensiva. Quiles ja va jugar 45 minuts al camp del Pubilla Casas.

Aquest dijous, Santfe-Ripollet
El Santfeliuenc juga aquest dijous a les 20:30 hores el sisè partit de pretemporada. El rival serà un altre equip de Primera Divisió Catalana, el Ripollet CF. Serà una bona prova per copsar les possibilitats del nostre nou Santfe contra un adversari que l'any passat es va proclamar campió de Preferent i que enguany jugarà al grup I de Primera Catalana.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Fichaje importante el de este jugador que aun siendo muy joven 23 años, se le ve con bastante experiencia, muy buena colocación, bien por arriba, aunque no es muy alto, quizás le falta perder algo de peso, pero es un jugador muy interesante para este santfeliuenc.

sempre santfe